Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гледа гол разлика изгледа во Сегунда. Хихон имат 2 гола плус.

Liga Adelante rules for classification: 1) points; 2) head-to-head points; 3) head-to-head goal difference; 4) goal difference; 5) number of goals scored. :confused:

Не влегуваат како казна што заебаа за кладилници, какви меѓусебни дуели и голови..

и Осасуна ама спасија гз, за малку ќе успееа за 1 година да отидат од Примера до Терцера :D

драго ми е за Хихон, највеќе дека Виља е од таму :)
а и најстариот стадион во Шпанија заслужува да биде во Примера (y)[DOUBLEPOST=1433709570][/DOUBLEPOST]http://as.com/videos/2015/06/07/portada/1433702950_443419.html

хаха

Последно уредено:
Вака се слави во Хихон!

CG_uoXQWQAAudnK.jpg:large

За овие екипи поарно е да се испаѓаат од време на време. Оти како би славеле навивачите? Титула сигурно нема да видат. :D

Според Билд, Ван Дер Варт потпишал 3-годишен договор со Бетис.
Конопјанка е многу блиску до Севиља.

Според Билд, Ван Дер Варт потпишал 3-годишен договор со Бетис.
Конопјанка е многу блиску до Севиља.

:yid::yid:

многу сакав да потпише за Валенсија и кога прочитав Севиља денес се разочарав, кај ги најде баш нив (n)
али ајде може нема да се снајде поради јазикот и Х други причини како што беше случај со Кержаков.

исто и Бакали веројатно во Севиља како слободен играч, Валенсија беше лидер за неговиот потпис ама денес Руфете и Салванс дефинитивно одлучија дека на екипата не и е потребен проблематичен играч како Бакали.

Liga - Atletico Madrid in talks over Carlos Tevez deal

+

“Vietto is an objective, both of mine and the sporting director’s department. We’re close. I hope to have him for next season because for me he is a player of extraordinary characteristics." - Simeone

АС пишуваат дека Тевез веќе ставил депозит од 1.5М на некоја вила во Мадрид, додека Вието во Атлетико е 99% завршена работа. (20М)

АС пишуваат дека Тевез веќе ставил депозит од 1.5М на некоја вила во Мадрид, додека Вието во Атлетико е 99% завршена работа. (20М)
Значи Манџукич дефинитивно си оди? И Гризман да не планираат да го продадат? :P

Значи Манџукич дефинитивно си оди? И Гризман да не планираат да го продадат? :P

викаат за Манџукиќ дека преговара со неколку клубови и многу веројатно дека ќе го шитнат.
за Гризман е прашање на време (ако не ова лето, можеби другото) уште кога го купија Гризман дел од трансферот го плати Мендес. Непознато е, ама можеби имаат опција да го откупат делот од Мендес за Гризман, како и да е на крај Мендес ќе го добие тоа што сака

Немам поомразен тим од Спортинг Хихон, крвта да им ја ебам :D
Т.е. имам Реал Сарагоса :D
И двете екипи секогаш во последните кола фрлаат еден куп пари на противниците на нивните конкуренти и на екипите против кои играат. И двете ги фатија за мечеви од пред неколку години, ама казна немаше.

Луго немаше за ништо што да игра, сто кола по ред играа како мртви и одеднаш во последно коло газат против Жирона. Којзнае колку пари лапнале, исто како и Бетис кои одвај се влечеа по терен на последниот дуел против Хихон. Не ми се верува како влегоа :busi:

Каснам три дена бтв :D

Немам поомразен тим од Спортинг Хихон, крвта да им ја ебам :D
Т.е. имам Реал Сарагоса :D
И двете екипи секогаш во последните кола фрлаат еден куп пари на противниците на нивните конкуренти и на екипите против кои играат. И двете ги фатија за мечеви од пред неколку години, ама казна немаше.

Луго немаше за ништо што да игра, сто кола по ред играа како мртви и одеднаш во последно коло газат против Жирона. Којзнае колку пари лапнале, исто како и Бетис кои одвај се влечеа по терен на последниот дуел против Хихон. Не ми се верува како влегоа :busi:

Каснам три дена бтв :D

Бетис и Хихон се “братски клубови“, на утакмицава пред некој ден што се играше навивачите на Бетис навиваа за Хихон. :)

CG6wNhaWQAE_Whc.jpg

1421639145-real-betis-beats-sporting-de-gijn-21-in-liga-adelante-match_6689500.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom