Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според Билд, Ван Дер Варт потпишал 3-годишен договор со Бетис.
Конопјанка е многу блиску до Севиља.
Liga - Atletico Madrid in talks over Carlos Tevez deal
+
“Vietto is an objective, both of mine and the sporting director’s department. We’re close. I hope to have him for next season because for me he is a player of extraordinary characteristics." - Simeone
Значи Манџукич дефинитивно си оди? И Гризман да не планираат да го продадат?АС пишуваат дека Тевез веќе ставил депозит од 1.5М на некоја вила во Мадрид, додека Вието во Атлетико е 99% завршена работа. (20М)
Значи Манџукич дефинитивно си оди? И Гризман да не планираат да го продадат?![]()
Значи Манџукич дефинитивно си оди? И Гризман да не планираат да го продадат?![]()
Немам поомразен тим од Спортинг Хихон, крвта да им ја ебам
Т.е. имам Реал Сарагоса
И двете екипи секогаш во последните кола фрлаат еден куп пари на противниците на нивните конкуренти и на екипите против кои играат. И двете ги фатија за мечеви од пред неколку години, ама казна немаше.
Луго немаше за ништо што да игра, сто кола по ред играа како мртви и одеднаш во последно коло газат против Жирона. Којзнае колку пари лапнале, исто како и Бетис кои одвај се влечеа по терен на последниот дуел против Хихон. Не ми се верува како влегоа
Каснам три дена бтв![]()