Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Течови жеље су убитачни, а и Ви гу удристе на заебанцију.
Па ајдемо овакој (шкекулативно левел пм) - кд веќ зборимо Чековски, перика Соколов, фан фаворит Тони Симиќ (Ридл то вери загонетно), ајмо још Тодорче и Димчевски, па има комплетан Хејт Клуб. По кога ке се пцуе кд су сви наши туј на куп

Освен Гајовиќа до негде на 3-ку остало су пропалитети. Зборимо за појачања, не за медиокритети. Не би пуштија Соколова пред Аврамовиќа, ни Брчков пред Јаневскога и Ѓекиќа, нити Кире една тројка улаза Николовски. Момци, правимо екипу, или уништуемо гу :)

За Симиќа кажа чисто као бекап, искуство има, иначе знам дека е фан фејворит :D Али не е поголем од Чековскога, нејќу га тога у тим. Нити па Кирета и Брчковога. Али ми не ги бирамо, овдека си играмо жељотека разбираш ли? :D

Поштено едино пред тога Гајовиќа би зажмуреја ама Чековски и Симиќ никако!!

Гајовиќ е луд играч, Брчков никако, преценет е и не ни га треба. Соколов може, а Кире е 50-50 тип на играча, може да биде Штерјов, може да биде Гечевски. Разбирамо се нели? :D И нормално дека нема да може сви да се доведев, нема да имамо селари кап на 60 мил :D
Абе мора малко да се занимавамо док реалност не не тресне на земју.
Иначе од овија наведени мене лично ни едн не ми прави кеф. Соколов никд не ми се нити свиѓаја, Брчков може само како замена некој да одмори 10 минута, а за Николовскога ич муабет не праву, да ти ебу центри што не умев да се гурав под кош и бегав надвор 3-ке да пуцав. Гајовиќ е ок, али пази, дали он може да биде оној што беше Мандиќ лани?
И пазите, од овуј сезону 5 странца само...
А за Инграма да не правимо муабет, дечко шут има, 1 на 1 увек може да заврши, скок има, одбрану мава, такој да предост му давам и пред Аврамовиќа...

И ја сам за Инграма повише, али и Соколов е супер. За тј тим капетан што га пиша сам за, мада ќе треба осетно поголем буџет за тој. Не верују дека ќе биде такв. Мислу дека за кратко време ќе видимо што и како, радуе ме што играчи по кажување барем сакав да останев. Надам се дека е стварно такој па около главан дел да градимо тим. Малце ни треба, сга смо и поискусни за едно финале :)
Инграм е бољи супер би било да дојде али тешко по мене иначе Чековскога и Симиќа нејќу да ги виду у Куманово а не па да ми играв за клуб(мора да пишују културно пошто админче сви постови ми ги брише) за трењера кој и да дојде на боље биде сигурно и двоицата су одлични само нека дојде едн од њима немој да бидне после ништо работа и од двоицата иначе ако треба и послаби да бидемо од овуј сезону и сс помал буџет и све остало само нек се среди сала неможу да отиду да се измочам како човек.

Ок бе, играмо се :D Иначе и ја кажа дека за средену салу би истрпеја едну сезону сс послаб буџет. Па овуј годину као послаб буџет имасмо па играсмо финале... Или опција граѓанство: пушти пунктови низ Куманово за донацие за салу, нека останев едн месец и да донирамо сви.

Ок бе, играмо се :D Иначе и ја кажа дека за средену салу би истрпеја едну сезону сс послаб буџет. Па овуј годину као послаб буџет имасмо па играсмо финале... Или опција граѓанство: пушти пунктови низ Куманово за донацие за салу, нека останев едн месец и да донирамо сви.
Абе да донирамо, амо немој да завршив негде у кафану паре...[DOUBLEPOST=1433851072][/DOUBLEPOST]
Абе да донирамо, амо немој да завршив негде у кафану паре...

За Симиќа кажа чисто као бекап, искуство има, иначе знам дека е фан фејворит :D Али не е поголем од Чековскога, нејќу га тога у тим. Нити па Кирета и Брчковога. Али ми не ги бирамо, овдека си играмо жељотека разбираш ли? :D
Сви се филмамо, само гледам форум се задовољуе с послаб ростер од тој што имамо овуј сезону. Евентуалан ангажман на Ракочевиќа / Чековски (сумњам) и решавамо гу 4-ку. (Капетан милуе Ракочевиќа на 5-ку, као бекап на Уроша, не се слажем, идеална опција за 4-ку - Power Forward. Брчков стартер, а Ракочевиќ на клупу. Ни течо не би се усудија на такв нон сенс). Лошо е што ги дискутирамо само играчи што су веќ продефилирале низ салу. Има квалитет тамо надвор, све зависи колко смо спремни да се откажемо од кафаницу.

Томе Главчев шнајдер од Гевгелиско е фаворит за потпис на Марина и Станка...едини клуб што може да одговори на плату што гу тражив Станко и Марин.

@Starlord

Тачно, ама има и лимит на странци. :) Ја кд би га водија тим би га саставија од претежно македонски играчи, али тој е ужасно тешка работа. Ракочевиќ реално да зборимо од овуј жељотеку е супер засилување. Брчков бегај бре, нек си седи у Кожув. До крај на месец очекују потврдени информацие, још е рано.

Што е муабет с Цица и реновирање на салу? Некое интервју имало, гледасте ли некој?

Томе Главчев шнајдер од Гевгелиско е фаворит за потпис на Марина и Станка...едини клуб што може да одговори на плату што гу тражив Станко и Марин.
Sto se odnasa do mene moze da si gi zeme...

Во Кожув најверојатно ќе иде Боби Митев

1000 пут понављам Жарко Ракочевиќ е центар и ништо друго,а ви слободно гледајте по википедие,библ страну како пишуе дека е ПФ(или 4-ка);)

читам, читам и неможу да ви се начуду на некои коментари од тип: боље Јаневски да остане него ли да дојде Чековски??!?!

еј, свесни ли сте што зборите, погледнете ги бројке на Станка овуј сезону? убедљиво најдобра 4ка у лигу без конкуренцију, солидан шут, градење на рекет, собирање на скокови, за силу не ни коментирам

Марин боље избор него ли Илиевски, да не се лжемо и тој :)

ако веќ се распада и тоне финансиски Работнички, туј не гледам други играчи освен Станка и Гечета :) Тодорче само дали ќе сака да се замара да одигра још едну сезону, зашто веќ има направено много парке замислете рекет Гече-Станко-Урош-Ракочевиќ ?

Трајковски га спомна ради факт дека у Приштину нема да остане, а видесмо како се снајде у Пољску е сга дали стварно би тражија 7 000 што знам малце не реално ми изгледа све тој :) мислу дека не е над 5 ;)

Соколов добар бија, али сетете се на тепачку сс Уроша пред нешто повише од годину? и плус погледнете му ги послеѓни 2 сезоне, очај брате мили освен на повремени блиц крикови веќ е НУЛА од играча

гледам зборите туј Инграм, океј играч али дечко има си договор у Германију и доста добру сезону имаше такој да не би гу оставија за овуј нашу смрдљиву салу и услови, а и доста вртимо стари играчи дај да пробамо нешто ново

пред некој дн ви спомна едн играч што играше у Словенију, па еве најде како се вика и најде едно видео па слободно погледнете, ја мислу дека бш вакво нешто му фали на наш тим и на нашу публику: Ruphin Kayembe-Tshiabu
https://www.youtube.com/watch?v=jOWhgxYewpM&channel=balai23

за крај ќе повтору, ако веќ зимамо нови центри место овија неподвижни немој да фрљамо паре на слични: Кире Николовски дај не се заебавајте, па Џекиќ е ист играч како њега не гледам разлику

1.Караџовски/Јане Петровски
2.Костоски/Аврамовиќ
3.Циабу/Мандиќ
4.Чековски/Гечевски
5.Луковиќ/Ракочевиќ

шампионски тим ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom