Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Finansie plus pozicija = precrtaj back to realityШто зборите еј тј Бојан Трајковски не ви игра под 7000 евра можемо још одма да се суочимо сс тој дека тој јуне нема да не муне.Плус он е 5ка, нема шансе да дојде како бек-ап на Луковиќа, човек е машина.
Гледам зборувате за шпекулации, трансфери, тренери, па да ви кажам кај нас што се врти муабет за вашиот клуб. Марин Бугарин наводно ќе ви бил тренер а со него ќе го носел Чековски. Работнички се пред пропаст, а вие најверојатно ќе имате меѓу поголемите буџети во Македонија па има и некоја логика. Сепак ова е само шпекулација, така да не го земајте муабетов како релевантна информација.
За течу не ни правимо муабет дека мора да остане, па он е веќ улегнат у историју на КК Куманово...Марин добар?!Не е добар него ОДЛИЧАН можда и најбољи наш тренер,али свакако течо ке остане у клуб,макар бија помошник на Марина.
Чековски може да дојде,тамн ке му поемо сваку утакмицу песмичку и ке га мотивирамо.
Овој ми се свиѓа мн слично сс мое размислување иако ја место Соколовога би га донеја Инграма добар одбранбен и добар шутер плус атлета е и прав професионалац.Можда никој нема да дојде од њима не мора да значи,али еве ја како га гледам тим,не замерите само пример ке наведу
1.Костоски/Караџа
2.Соколов/Аврамовиќ
3.Гајовиќ/Мандиќ
4.Брчков/Ѓекиќ
5.Луковиќ/Ракочевиќ
+ 2 водоносе,а ако се има паре може и још 2 солидна играча за ротацију.