Kaj mene ne,a i mene me interesira istotoИма кај некого промена на статус од ДАБЧ денеска?
Да мене ми се смени статусот од нормален во депресивен а ти гледам веќе си во очаен променета.ако некој е бројче од 1800+и му се сменил статусот ве молам да споделите
веќе очај ме фаќа![]()
Ова е форум за дебата. Ако не ти се допаѓа најди си некоја друга занимација.Правник до правник//. Изгледа вие подобро ги знаете законите и од советот за државјанство (се однесува на 5-6 форумџии) и секој ден давате совети . Браво
луге дајте аман премногу гатачи излегоја,рекол неко посело!!колкку е точно тоа што го рекол,убаво е живеењето во надеж но не е за долго....Posrednikot moj zivee vo sofia i vika se ke bilo po staro koga ke se donese zakonot taka bilo odluceno nemalo povek da se bara dopolnitelni dokumenti
Nadezta go odrzuva covekot i mu dava sila da se izbori za toa sto go saka ako nema nadez ke nadvladee depresijata jas mislam deka ke bide pozitivno za site toa e moe mislenje no zdravje vremeto ke pokaze se i ubavo e da se nadevas toa sto go posakuvas dlaboko od srce i se nadevas na toa znaj eden den ke go imas vo raka sekako so verba vo bogaлуге дајте аман премногу гатачи излегоја,рекол неко посело!!колкку е точно тоа што го рекол,убаво е живеењето во надеж но не е за долго....
Ne so verba vo Bog tuku so verba vo sebe, zosto Bog ne postoi. A ako smetas deka postoi i ako veryvas vo nego togas pocituvaj go i pisuvaj go so golema bukva!Nadezta go odrzuva covekot i mu dava sila da se izbori za toa sto go saka ako nema nadez ke nadvladee depresijata jas mislam deka ke bide pozitivno za site toa e moe mislenje no zdravje vremeto ke pokaze se i ubavo e da se nadevas toa sto go posakuvas dlaboko od srce i se nadevas na toa znaj eden den ke go imas vo raka sekako so verba vo boga![]()
Ovde ne sme dojdeni da se raspravame koj vo sto veruva sekoj neka si cuva za sebe svojte veruvanja I nemora da me ucis mene kako da pisuvam mozes da prodolzis so pisuvanje na temava vo vrska so temava a ne da mi kazuvas dali bog postoi ili ne jas samo dadov moe mislenjeNe so verba vo Bog tuku so verba vo sebe, zosto Bog ne postoi. A ako smetas deka postoi i ako veryvas vo nego togas pocituvaj go i pisuvaj go so golema bukva!