Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 септември 2008
Мислења
111
Поени од реакции
0
Габриел и Сузан .. Особено Сузан .. Најоткачена е :pipi:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Топ се сите :pos2: . По не знам кој пат ги гледам овие епизоди и пак ми се јаки :vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Очајни домаќинки 5. сезона продолжува на А1 за 2 недели?????????
дадена е содржината на епизодата на страната на А1​

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Jaс верувам, дадена е содржината од 1. епизода од 5. сезона на Домаќинките, ако не ја откупиле, зашто дале на интернет содржини?
БРАВО за А1 ако така ја дадат најновата сезона која во Америка почна некаде септември, мислам
Сепак А1 продолжуваат со изненадувањата

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Jaс верувам, дадена е содржината од 1. епизода од 5. сезона на Домаќинките, ако не ја откупиле, зашто дале на интернет содржини?
БРАВО за А1 ако така ја дадат најновата сезона која во Америка почна некаде септември, мислам
Сепак А1 продолжуваат со изненадувањата
Имаше нешто како флеш форвард во последната епизода во 4тата сезона.Сепак го немаше фактот дека Иди се всели повторно во Вистерија Лејн со Дејв и не верувам дека е тоа напишано за таа епизода.. така да убаво ако ја откупиле иако мене ми е сеедно.

S

stereo m'c

Гостин
уффф и јас сакам една таква домаќинка....топ се домаќинките,а пошто јас сум висок повеке си ја сакам сузана :vozbud: габриела само мозе да ми направи дукпа во новчаникот. а и неможе да најде толкави штикли за да се порамни со мене ама мислам дека може да стигне до едно друго нешто без штикли и останати помагала.......хахахаха...........се надевам дека нема да ми се налути Тони Паркер на мојов пост !!!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Сите се топ,ама оваа Габриел најмногу ми се допаѓа....

Ј

јовица11

Гостин
Браво за А1 ако толку рано ја откупиле 5-тата сезона.Во Америка се до 13 епизода,имаат уште пола.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
леле колку драматично заврши четврата сезона, многу пресврти...
многу сум среќна што нема да има застој, т.е ќе е продолжи од вторник со 5 сезона
еве што ќе има во наредната епизода: на 17.02
По пет години, во Вистерија Лејн се враќа Иди, овојпат со сопругот Дејв, кој и ја купува старата куќа. Габриела е во брак со Карлос и имаат две девојчиња Хуанита и Селија кои се многу немирни. Линет има мака со близнаците кои секоја вечер излегуваат со автомобилот на Том. Сузан и Мајк се разведени поради сообраќајната несреќа во која загинала мајка со дете. Таа се гледа со момчето Џексон. Бри станува позната готвачка која преку книги промовира старомодни рецепти, а Кетрин и е партнерка во бизнисот. Орсон ја отслужува казната затвор заради прегазувањето на Мајк.

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Како ви се допадна скокот од 5 години? :) Мене ми беше баш шокантен.
Некои многу го критикуваа и да, петта сезона мааалку е послаба веќе, ама сѐ уште се интересни.

Kajgana Shop

На врв Bottom