Zasto greska?greska e sto posto na 3juni prodolzuva diskusijata na komisijata po politikite za blgarite vdzuzbina za vnesenite predlog izmeni
logicki nemojt diskusijava da prodolzit vgodina vo juni,zakazana bese na 3juni da prodolzit sto znacit za dva dena,a na 13juni ministerot na pravosudie trebat da izleze so konkreten zaklucok.Како што стои на страницата не е грешка. Кога ќе одбереш на страницата заседанија има да одбереш месец и пишува јуни 2016 значи ако е грешка тогаш не е само печатна грешка внесен е во месец јуни 2016
Se soglasuvam so tebe I jaslogicki nemojt diskusijava da prodolzit vgodina vo juni,zakazana bese na 3juni da prodolzit sto znacit za dva dena,a na 13juni ministerot na pravosudie trebat da izleze so konkreten zaklucok.
taka da sigurno pogresno e vnesena godinata pisana 2016namesto 2015
Еве исправка дека грешка е годинатаlogicki nemojdocuments
java da prodolzit vgodina vo juni,zakazana bese na 3juni da prodolzit sto znacit za dva dena,a na 13juni ministerot na pravosudie trebat da izleze so konkreten zaklucok.
taka da sigurno pogresno e vnesena godinata pisana 2016namesto 2015
Kako go sogleduvas negovoto izjasnuvanje?Еве исправка дека грешка е годината
http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2400/documents
Веќе се изјаснил министерот и задутре ке расправа комисијата.
E sega sme skoro na kraj so 2 godisnoto glupiranje i raznite preprekiЕве исправка дека грешка е годината
http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2400/documents
Веќе се изјаснил министерот и задутре ке расправа комисијата.
Како што стои на страницата не е грешка. Кога ќе одбереш на страницата заседанија има да одбереш месец и пишува јуни 2016 значи ако е грешка тогаш не е само печатна грешка внесен е во месец јуни 2016[/quote
Se soglasva so izmenite kratko kazano...procitaj si go ako sakas detalnoKako go sogleduvas negovoto izjasnuvanje?
Pozitivno? (ne mozam vo momentov da go citam tekstot)[DOUBLEPOST=1433162507][/DOUBLEPOST]E sega sme skoro na kraj so 2 godisnoto glupiranje i raznite prepreki
Fala Gigs!Se soglasva so izmenite kratko kazano...procitaj si go ako sakas detalno
A jas kako Da go procitam koga ne mi go otvara linkot dali moze nekoj celokupniot tekst da mi go kopira vo privatna poraka pa da mozam da procitam I jas vi BlagodaramPozitivno? (ne mozam vo momentov da go citam tekstot)[DOUBLEPOST=1433162507][/DOUBLEPOST]
Fala Gigs!
колку што можев да разберам, се согласува, но истовремено предлага да се донесе целосно нов закон, базиран само врз самоопределувањето... објаснето е на долго и широко таму но воглавно се согласува со овие измени...A jas kako Da go procitam koga ne mi go otvara linkot dali moze nekoj celokupniot tekst da mi go kopira vo privatna poraka pa da mozam da procitam I jas vi Blagodaram![]()
Vasedan, pdf-ot ne dozvoluva pretvaranje vo tekst.A jas kako Da go procitam koga ne mi go otvara linkot dali moze nekoj celokupniot tekst da mi go kopira vo privatna poraka pa da mozam da procitam I jas vi Blagodaram![]()