Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Има нешто најави што состав ќе извади Алегри утре?

Сме се интересирале за Абденур од Монако, наводно неговиот агент потврдил дека имало контакти помеѓу него и Јувентус.... Марота растур направи, а не сме ниту Јуни да го ебам :love:

https://www.youtube.com/watch?v=iPC36i3h_RE straordinaria video[DOUBLEPOST=1432929086][/DOUBLEPOST]
11393049_948049805234539_886484189415392087_n.jpg
што кажете на ова ? ова го предвидувет италианскиве спортски весници тв канали mamma mia che straordinario JUVE !!!

Последно уредено:
Абденур беше страшен против нас и на двете утакмици, али повеќе го немам гледано искрено.
Некој на форумов тука напиша дека на почеток на сезона имал доста киксеви и картони.

Хаха убав мие дека црно златен нз зш, еве го и тој другиот љуфнатиот..

CGHgteZWkAEOT-C.jpg
Овој можеше и мораше да го савиш во спојлер :shook:
Да не ја тупам многу, се надевам дека ова се само предлози и дека ќе замеша некој ита. дизајнер прсти во дресовиве, па да испадни нешто добро за око. Вака само ми се плаче.

П.С. Понатака давај само инфо за играчи и други новости. За дресовиве никако, немаш вкус бе...:P :D

Да не ја тупам многу, се надевам дека ова се само предлози и дека ќе замеша некој ита. дизајнер прсти во дресовиве, па да испадни нешто добро за око. Вака само ми се плаче.

П.С. Понатака давај само инфо за играчи и други новости. За дресовиве никако, немаш вкус бе...[emoji14] :D
Има вкус бе
Шутка вкус

П.С. Понатака давај само инфо за играчи и други новости. За дресовиве никако, немаш вкус бе...:P :D

Има вкус бе
Шутка вкус

Шо ве ебам :D

https://www.youtube.com/watch?v=iPC36i3h_RE straordinaria video[DOUBLEPOST=1432929086][/DOUBLEPOST]
11393049_948049805234539_886484189415392087_n.jpg
што кажете на ова ? ова го предвидувет италианскиве спортски весници тв канали mamma mia che straordinario JUVE !!!

Пак ќе кажам за кој кур ни се толки средишни играчи.. Јас сум против ова, дајте бре асални бекови да се земат , тимот треба да се појача на местата каде што е најслаб а не најјак, кој курац расипуваш нешто што не треба да расипеш, ако натураш толку средишњаци ем мотивите ќе им паднат ем глупо е.. FC Midfilders ли ќе се викаме ебаго..

Абденур беше страшен против нас и на двете утакмици, али повеќе го немам гледано искрено.
Некој на форумов тука напиша дека на почеток на сезона имал доста киксеви и картони.
so arsenal dvete utakmici dominirashe u odbrana, edna topka ne pomina pokraj nego, strashen beshe..ako si ide voopshto od monako, koj i da go zeme nema da se zaebe

Манчестер Сити се на пост-сезонска турнеја низ С. Америка, и еден јувентино ги сретнал дел од играчите

Вака правеа Манчестеровците минатата година, секој извор го земаа за релевантен кога беше во прашање CAROT!!! Ќе дојде Август, тогаш ќе дискутираме, вака од рекла-казала муабети само џабе ќе трошиме време [DOUBLEPOST=1432963413][/DOUBLEPOST]Патем, беше некој од форумов на натпревариве со Ливерпулциве? :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom