A
apidrone
Гостин
Има нешто најави што состав ќе извади Алегри утре?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој можеше и мораше да го савиш во спојлерХаха убав мие дека црно златен нз зш, еве го и тој другиот љуфнатиот..
![]()
Има вкус беОвој можеше и мораше да го савиш во спојлер
Да не ја тупам многу, се надевам дека ова се само предлози и дека ќе замеша некој ита. дизајнер прсти во дресовиве, па да испадни нешто добро за око. Вака само ми се плаче.
П.С. Понатака давај само инфо за играчи и други новости. За дресовиве никако, немаш вкус бе...[emoji14]![]()
Овој можеше и мораше да го савиш во спојлер
Да не ја тупам многу, се надевам дека ова се само предлози и дека ќе замеша некој ита. дизајнер прсти во дресовиве, па да испадни нешто добро за око. Вака само ми се плаче.
П.С. Понатака давај само инфо за играчи и други новости. За дресовиве никако, немаш вкус бе...![]()
![]()
Има вкус бе
Шутка вкус
https://www.youtube.com/watch?v=iPC36i3h_RE straordinaria video[DOUBLEPOST=1432929086][/DOUBLEPOST]што кажете на ова ? ова го предвидувет италианскиве спортски весници тв канали mamma mia che straordinario JUVE !!!![]()
so arsenal dvete utakmici dominirashe u odbrana, edna topka ne pomina pokraj nego, strashen beshe..ako si ide voopshto od monako, koj i da go zeme nema da se zaebeАбденур беше страшен против нас и на двете утакмици, али повеќе го немам гледано искрено.
Некој на форумов тука напиша дека на почеток на сезона имал доста киксеви и картони.