Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар??Ова е според мене добар состав за следната сезона (без Видал, Пирло и Погба):
------------------------ Буфон -----------------------
----------------------------------------------------------
- Дармиан -- Бонучи --- Киелини -- Азамоа -
-----------------------------------------------------------
------- Маркизио ---- Кедира ---- Верати ------
------------------------------------------------------------
------- ДиБала ------ Тевез ------ Мората -------
Би го сменил и АзамоаДобар??![]()
![]()
Ако се слагаат повеќето тука за Касерес, можи грешам душа, па и добро би било да грешамНе греши душа за Касерес, човекот ептен игра пожртвувано, да ни е здрав и жив од идната сезона, тој ќе му биде замена на "паднатиот во форма" Лихтштајнер![]()
Пуштете нешто ново што има интересно ако има околу Дибала или Кедира ова веќе е стара вест.http://gianlucadimarzio.com/video/juventus-dybala-arriva-a-torino-ecco-tutte-le-immagini/ мал дел од вчерашното пристигнување на Дибала во хотелот во торино![]()
Се сложвам дека личи на дресот на реал со мали корекции.Деви братче, дресов е ТАПА.
Прво штом го видов, одма ме асоцира со тие на Реал, црните. Друго ми се гледа како да е од Шутка.Трето.... не е сто посто памук...
И дај прати го другиот што го криеш, да го вијме.... мизерен е овај брат, не знам како ти се свиѓа....ама ако си сериозен....немаш вкус бре.... таљански вкус
![]()
читај спојлер братАко го земеме Гетце има да пијам цела недела без престан додека не рикнам![]()
Хаха убав мие дека црно златен нз зш, еве го и тој другиот љуфнатиот..Деви братче, дресов е ТАПА.
Прво штом го видов, одма ме асоцира со тие на Реал, црните. Друго ми се гледа како да е од Шутка.Трето.... не е сто посто памук...
И дај прати го другиот што го криеш, да го вијме.... мизерен е овај брат, не знам како ти се свиѓа....ама ако си сериозен....немаш вкус бре.... таљански вкус
![]()