Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
препорачајте дистописки филмови по можност понови:)
Harrison Bergeron (1995) (y)
го даваа на времето на Сител...според краток расказ од Курт Вонегут (само една страна е)... само, последен пат коа го глеав немаше нигде превод, ни англиски

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Изгледа од Марвел ќе има филм за Гамбит, ама кога прочитав дека го планираат Чанинг Татум да го глуми Реми ЛеБоу ми се скрши филмот пред очи.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Изгледа од Марвел ќе има филм за Гамбит, ама кога прочитав дека го планираат Чанинг Татум да го глуми Реми ЛеБоу ми се скрши филмот пред очи.
Гамбит ќе биде дел и од X-Men Apocalypse (2016).

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
^Jas ne ni gi primetuvam akterite u vakvi superherojski filmcija, mislam i jas da bi glumel bi bil soliden.
Јас ги приметувам, изгледа оти од секој филм со супер херои очекувам да гледам нешто слично на Dark Knight.:(

Гамбит ќе биде дел и од X-Men Apocalypse (2016).
И филм ќе му прават изгледа.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
И филм ќе му прават изгледа.
Да да проверив баш кога ти го прочитав постот. Подоцна во 2016-та е закажана премиерата, после Х-Мен.

Догодина биче права фешта за супер хироу фанатиците .. Deadpool, Batman vs Superman, Civil War, X-Men, Suicide Squad, Gambit, Dr. Strange & Sinister Six. Па па паааа .. На ова додај ги старите и новите серии на ДЦ и Марвел, да се шлогира човек. :angel:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Ај еден офтопик зашто не можам да ја најдам темата за синеплекс:
Дали резервацијата треба да се отпечати или доволно е да се каже бројчето на каса кога ќе се подигаат билетите?

Последно уредено:
H

HoT IcE

Гостин
Ај еден офтопик зашто не можам да ја најдам темата за синеплекс:
Дали резервацијата треба да се отпечати или доволно е да се каже бројчето на каса кога ќе се подигаат билетите?
Само бројче.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Сушен период за филмови па морам сеа овие по 3пат да ги гледам што да се прави кога не снимат ........

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Е шо, по сидамстомигабајте. Пффф.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Не ја читај ти листата, има филмој шо не се ко за тебе, пример од Херцог, од Полански, Gaspar и то :coffee:
Доста бе, да не ги пуштаја в автобус дури одеше по митнизи и ти немаше да ги гледаш. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Онака ко за задушница ( :D ) го гледав Book of Life (малце каснам ам то е), и шо знам..анимацијата супер ама некако детски беше филмов. Што нормално не е лоша работа, али со оглед дека филмов е за луѓе што одат у афтер-лајф, и се среќаваат со боговите на смртта кои што се коцкаат..очекував малце похардкор да биде :D Вака ни хумор немаше ептен, туку све беше у стил на "Деца следете си ги соништата"..

Што не значи дека е лош...ама сум гледал и подобри цртани :D Анимацијата стварно супер беше, ама се на се, не е филм што ќе ми остане во сеќавање за месец дена од сега на пример.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
разочаран сум од chappie
Многу лош филм аии... Цел филм се обидуваат нешто со глупи сцени да предизвикаат емоции а јас покер фејс. :cautious:

A.I. Artificial Intelligence е лекција како се прави филм со вештачка интелигенција.

Ај може следниот филм со Hugh Jackman во комбинација со роботи ќе биде добар. Трета среќа?

Kajgana Shop

На врв Bottom