Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Брат се имавме на времето добро,па ми текна кај си те нема нигде...Како Ливерпул си ист. :D
Сполај ти што ти текна на мене. (y) Почестен сум :pipi:
Каков клуб такви навивачи. Остај ги овие овде за Сити се, не се вистински фанови.

Сполај ти што ти текна на мене. (y) Почестен сум :pipi:
Каков клуб такви навивачи. Остај ги овие овде за Сити се, не се вистински фанови.

Господ ме поштедил,фала му не сум пластичен :)

Каква бомба можам сега да извадам од приватна порака со Роземберг од тоа време, али ај не мора :D

Рики извади ја тиииииииииииииииииииииии[DOUBLEPOST=1432796917][/DOUBLEPOST]Бодо, ептен ти е педерски ова со вадењево муабети али мора да ти извадам и јас нешто, само да влезам у колосек :Д

Каква бомба можам сега да извадам од приватна порака со Роземберг од тоа време, али ај не мора :D
Montirano e od stranski sluzbi. Mislam deka takvi raboti ne se dozvoleni taka da ajde adminite edna racija neka sprovedat I otstranete go Riki od forum.
Baska I toa sto sum go kazal (sto ti podocna si go lepel, secel I montiral so poddrska od stranskite sluzbi) e veke dobro poznato ovde posto I tuka go kazav. Plus I ti mozis da se kompromitiras taka da sedi si miren sto bilo bilo :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom