Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Шо мислите за Конопљанка?
http://www.transfermarkt.co.uk/evgen-konoplyanka/profil/spieler/58949

Договоро му завршва, 25 години, има техника и остали работи.
Лани ги откачи Рома мислам (ваљда нема Марота прсти клаено таму).

Изјави дека сака да игра во премиер ама за мене не е материјал за во Јуве,Тотенхем тип на играч:)

Спонзоруша?

Ништо чудно на крај да заврши во Лестер или КПР,овие маливе клубови од Англија имаат доста кеш,ќе му дадат добра плата и ајт,ова лето ако ти текнува Јуве го бараше тој хрватот не ми текнува сега како се викаше напаѓач као демек голем потенцијал ете го сеа заврши во Лестер мислам не сум сигурен.

TuttoJuveMK @JuveNMKD · 9h9 hours ago
#Tuttsport - #Dybala ќе биде присутен и ќе навива за #Juve во Берлин.

#SKY - #Khedira имал тајни медицински прегледи во Мадрид кои утврдиле дека е во одлична состојба. #Khedira наскоро ќе биде играч на #Juve.

#SKY - Договор е постигнат. #Khedira е играч на #Juve. Потпишан е 4 годишен договор вреден 4м по сезона.

Мене луѓе многу ми се праи ќеф за Бака(го имам спомнато тука претходно), ѕверка е батево.... ако не може Марота да го ќари Кавани, нека ме послуша и нека тркни до Севиља. Има некој поим колку вреди? 30- 35 милионс?

Мене луѓе многу ми се праи ќеф за Бака(го имам спомнато тука претходно), ѕверка е батево.... ако не може Марота да го ќари Кавани, нека ме послуша и нека тркни до Севиља. Има некој поим колку вреди? 30- 35 милионс?

Пред да го продолжи договорот, 30м клаузула.
Сеа, неам појма.:D

Кога сме за играчи од Севиља,Алексис Видал мене ми праи мерак само Манчестер да не ни го земе :noze:

Кога сме за играчи од Севиља,Алексис Видал мене ми праи мерак само Манчестер да не ни го земе :noze:
Иии знаеш... можиме да ги заебиме:D Ќе го купиме лажниов Видал, па ако го побараат пак „царот“, ќе им го тупниме овај :D
Шала настрана добар е... ама го имаме веќе Лихт уште некоја сезона(n)

Иии знаеш... можиме да ги заебиме:D Ќе го купиме лажниов Видал, па ако го побараат пак „царот“, ќе им го тупниме овај :D
Шала настрана добар е... ама го имаме веќе Лихт уште некоја сезона(n)
Лихт оваа сезона е сенка од самиот себе споредено со пред 2 години. Според мене похитно е сега да бараме ова лето да закприме. Аххх касерес да беше здрав

Лихт оваа сезона е сенка од самиот себе споредено со пред 2 години. Според мене похитно е сега да бараме ова лето да закприме. Аххх касерес да беше здрав
Па искрено мене Касерес и не ме има импресионирано баш. Што знам типот ако не е до даска со концентрација во тек на цел натпревар, знае да направи кикс од типот на Џорџо.... бар таков впечаток имам, што знам... не е за во тим како Јуве.

Еве Маци добар предлог даде, го иам неколку пати гледано до сега... спрема нашиве е подобар дефинитивно.

Па искрено мене Касерес и не ме има импресионирано баш. Што знам типот ако не е до даска со концентрација во тек на цел натпревар, знае да направи кикс од типот на Џорџо.... бар таков впечаток имам, што знам... не е за во тим како Јуве.

Еве Маци добар предлог даде, го иам неколку пати гледано до сега... спрема нашиве е подобар дефинитивно.
Играчиште е Видал нема збор, ама знам дека нема да тргниме по него и дека некоја сума ќе треба да се лупни, поќе тимој му се навртени. Манчестер, Барса, а да не заборајме дека и на РМ му треба бекче а тие баш не штедат.

Дармиан ние најисплатлива опција нека му го лупнат Огбона + кеш и ајт

Играчиште е Видал нема збор, ама знам дека нема да тргниме по него и дека некоја сума ќе треба да се лупни, поќе тимој му се навртени. Манчестер, Барса, а да не заборајме дека и на РМ му треба бекче а тие баш не штедат.

Дармиан ние најисплатлива опција нека му го лупнат Огбона + кеш и ајт
Па во секој случај со Дармиан ќе имаме повеќе напредок по таа страна, споредено моментално. Е сега ќе изгубиме еден добар „кениец“:D али ќе добиеме центаршутеви што очајно ни фалат од Швицарска.

Огбона пошто-зошто да се дај да не го гледам... а и чудна фаца има:D

i jas procitav so bidna so khedira?

Кој го паси Кедира, од идната сезона оваа ќе ја гледаме на Јуве Арената

lena_gercke_gq_spain_2.png

.

Не греши душа за Касерес, човекот ептен игра пожртвувано, да ни е здрав и жив од идната сезона, тој ќе му биде замена на "паднатиот во форма" Лихтштајнер :)[DOUBLEPOST=1432797234][/DOUBLEPOST]
IMG-20150528-WA0004_wm-900x444.jpg

Еве го Дибала на медицински прегледи сабајлево :)

Последно уредено:
BENVENUTO ALLA NOSTRA FAMIGLIA SAMI KHEDIRA E PAULO DYBALA dobro e sto timov se kroi pred podgotovki da imaat i vreme igracite da se upoznat i uigraat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom