- Член од
- 23 јануари 2015
- Мислења
- 114
- Поени од реакции
- 143
Да, не ми текна..пошо мн гужва беше тој ден, плус имаше многу Украинци и нив ги пуштаа први. Проверив и на сајтот на ДАБЧ, пишува дека за Дупликат происход се чека 30 дена... А немам инаку посредник, не ми треба.. Можеби ќе дадам полномошно на некој близок да ми го подигне.. Иначе сакав да прашам, кога може да се подигне Происходот (кога ќе е готов се разбира)? Пошо вчера во Дабч поднесувавме до 15.00ч, а само од 15.00-16.00ч беше за Получване (подигање).. Дали можам да си го земам происходот на пример уште сабајлето ако одам таму, или треба да се чека на крај на работното време?[DOUBLEPOST=1432726442][/DOUBLEPOST]Ti trebalo da si prasas za brojce ama ne ti teknalo stom ne ti dale ili zazvoni na posrednikot neka prasa toj za brojce ili pak beka proveruva toj sekoj pat koga odi oti mozno e za pobrzo da ti go dadat zosto kako sto gledam veke nema zastoj vo dabc pocnaa aktivvno so rabota i so proishodi za tvojov be veruvam deka ni eden mesec ke cekas.
Си го напиша маилот во Молбата(зајавлението) па да те исконтактираат?Јас имам аплицирано директно во ДАБЧ а бројот го пишувам од ПРВИОТ емаил официјален што го праќа дабч електронски.
Оти во моето Зајавление за Дупликат немаше никаде место да оставам контакт маил да ми пишат електронски...
Последно уредено: