Peugeot

• Креатор на темата Креатор на темата Peugeot
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ви на двајцата, поубава да си купите :) Иначе 1.6 ХДИ 115 КС, Style ниво на опрема 17 илјади евра.

Фала ви на двајцата, поубава да си купите :) Иначе 1.6 ХДИ 115 КС, Style ниво на опрема 17 илјади евра.
Te видов вчера низ град во живо пубо изгледат, сигурно беше ти не вервам да имат поќе вакви кај нас..

Да ве прашам иначе за да го извадам климатрников треба цела маска да се ваѓат или мојт некако само тој да излезит? За 307ца 2002год. прашвам..

Te видов вчера низ град во живо пубо изгледат, сигурно беше ти не вервам да имат поќе вакви кај нас..

Да ве прашам иначе за да го извадам климатрников треба цела маска да се ваѓат или мојт некако само тој да излезит? За 307ца 2002год. прашвам..
Имат другар :D Денес го видов јас, иста боја е ко моето само е со основно ниво на опрема, без алуминиумски фелни, и без тач скрин внатре, иначе исто е.

znaci dragi prijateli, imam pezo 206 i mi izleze eden problem i ako nekoj moze da mi pomogne slobodno moze da mi kaze sovet znaci problemot e : Kolata ne mi raboti pod mala gas koga e vo izladena sostojba koga ke ja zadrzam gasta togas se stabilizira ve molam ako znae nekoj sto e problemot neka kaze inace 206ka e 1.4 benzin

znaci dragi prijateli, imam pezo 206 i mi izleze eden problem i ako nekoj moze da mi pomogne slobodno moze da mi kaze sovet znaci problemot e : Kolata ne mi raboti pod mala gas koga e vo izladena sostojba koga ke ja zadrzam gasta togas se stabilizira ve molam ako znae nekoj sto e problemot neka kaze inace 206ka e 1.4 benzin

За почеток дијагностика.
Вака може да гатаме само. Земи исчисти усисна клапна и степ моторчето.
Степ моторчето се чисти со нафта, спреј а се наоѓа на усисната клапна.
Поставено е со два штрафа.
Тоа регулира вртежи на празен од.
Ти свети лампичка на шалт табла?

Ne mi sveti nisto go stavivme na dijagnostika ne pokazuva greska znaci so majstorot ostanavme zacudeni a koga e vo izladena sostojba loso raboti

Пежо 206 - задниот трап е отиден, дали се само лагери или целото треба да се средува не се знае дури не се отвори, бев на мајстор ова ми го кажа.
Од вас ми треба совет за добар мајстор за пежовци (али да не е овластениот), и колку пари одприлика би ме чинело?

Znaci druze i ja go menjav trapot znaci se vkupno mi izleze 300 evra

bese mnogu osteten epten trkalata bea na zemja xax

Се подновив со 307че ^_^

11267712_633001083503827_213392638_n.jpg

Супер е. Иам возено 307 1.6 хди 2006 година, и од таму јас се заљубив во Пежото.. Едноставно премногу мека вожња за разлика од германските ривали.
Размислував меѓу тоа и голф 4ка, и одев на карта уникатност, во градов ретко има такви во однос на 4ката која секој втор ја има, башка и бојава досеа неам сретнато таква во Прилеп барем и тоа ме освои. Засега сум презадоволен, мене лично ми е прва кола, ама татко ми со којзнае колку коли сменето се импресионира и изненади позитивно од вожњата, иако беше скептик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom