- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.326
- Поени од реакции
- 26.270
Кого го интересира подетално. Многу повеќе детали од глупите наслови на Либертас и Плусинфо.
Това ке биде лудост.Македонија би требало да функционира како држава со две еднакви републики по примерот на поранешната федерација меѓу Србија и Црна Гора.
Тоа беше официјална изјава на Претседателот на првата Албанска партија (ПДП), на собирот по повод прогласувањето на Илирида во Септември 2014 година.Това ке биде лудост.
Знам,но самиот факт,дека вакви луге можат да излезнат и да прогласат нешто вакво...зборува доволно.Тоа беше официјална изјава на Претседателот на првата Албанска партија (ПДП), на собирот по повод прогласувањето на Илирида во Септември 2014 година.
Можда си од ЦИА пратен затоа. Заговори правиш против македонската нација, библиска земја.Модератор со лав/сонце од виргина и крст на челото (Bratot) ми ги избришал мислењата, oфтопик биле, небаре на 330 страни се дискутира за техникалии за и околу "нападот" во Гошинце. Неговите акции ги пријавив, па да видиме дали и остатокот од менаџментот е портокалово обоен или е независен форумов од политички влијанија. Двата поста имаа над 50 допаднати мислења, големиот брат не сака бранувања а . Се гледаме во недела а и во понеделник, до тогаш слободно банирај како што веќе и си се заканил по ПП. Толку од мене на темава.
Многу се загрижени за нас, отсекогаш биле...Мене не ми се јасни овие амбасадориве.
Цело време седат на страна, сеа шо се мешаат, мислев дека тие се тие кои треба да бидат неутрални во вакви ситуации.
Вакви луѓе не е било кој, он има политичка тежина. Башка до Август 2014 работи во Бондстил....Знам,но самиот факт,дека вакви луге можат да излезнат и да прогласат нешто вакво...зборува доволно.
Ахмети најмногу изгуби од контролата на терен досега. Кај другиве партии имаш само засилена поларизација, ама нема скинато ткиво. Кај него почна да се кине. Но, мислам дека сеуште има моќ да исконтролира такви процеси.Незнам баш колку Али Ахмети има контрола на ситуацијата после се што се случи. Посебно бомбата ако директно покажува дека апла ги имаат наместо овие да лежат и ако го компромитира дуи дека е вмешано, можна е посилна реакција од албанците.
Пробата да се наметне,дека САД или албанците имат интерес от дестабилизациja на регионот е повеке от дилетантска. Зашто?Вакви луѓе не е било кој, он има политичка тежина. Башка до Август 2014 работи во Бондстил....
Да не заборавим, какво беше предупредено от бугарските службиВакви луѓе не е било кој, он има политичка тежина. Башка до Август 2014 работи во Бондстил....
После два месеци ведовде дека нештата не се разминаха.НРС регистрира засилуване активностите на туги разузнавателни интереси во Западните Балкани и радикални организации тамо.Како цело Западен Балкан и конкретни соседни страни на Бугариja остануват нестабилни и останува заплаха за националната безбедност на Бугариja,
Ех, каму да ги имаше повеќемина таквите како него...Па баш за такви ко тебе беше Куманово наменето.