Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Најсериозно, лут сум им и на него и на Роџерс што не се договорија со гејм тајм-от и што не останува...
Не знам реално колку имаше простор за договор :notworthy: муабетот за минутите, дека Стиви сакал да игра секоја утакмица и веројатно по 80тина мин, а не на пример едно полувреме или да изигра една цела и да одмара 2-3...не може да го стави така да се влече по терен...
Ова добро ќе му дојде, ќе осети друг град, друга енергија, за промена ќе може да излезе "у град" на раат...нема да има медиумски фокус и сл...

Не му требаше ова ич, али јебај га...

Што се збори за 8-цата, кој ке ја граба?

Ако излезе нешто со црнчево од Дортмунд супер ќе биде

Не му требаше ова ич, али јебај га...

Што се збори за 8-цата, кој ке ја граба?

Не се збори ништо ама мислам дека нема да му ја дадат на никој, барем не летово. Не ни има кој да мења бројка, според мене.
За нов играч, ништо чудно да му ја залепат на некој, ко што пример му ја залепија 23ката на Џан.

Колку и нас да не ни се допаѓа ова, за него ќе биде добра промена. После сите фрустрации низ сезоните, медиумски притисоци секој ден, ланското лизгање...веројатно ова беше прав момент за промена на средината. Ќе проба нов живот, нова авантура, а не откако ќе се пензионира да си ја чука главата. Дали ќе останеше уште 1 сезона или не, не менува многу, секако овој момент еднаш ќе дојдеше.

Јас да сум нема да ја давам осумката на никој во наредните 2-3 сезони. Ако тогаш некој играч почнува да му станува омилен на симпатизерите, а притоа покажува и лојалност би му ја дал. Неможи бе после 12 сезони, осумката да ја носи кој ќе стигне.

Мислам дека се 10 години, пред тоа нели Хески ја носеше 8мицата или можеби се имам измешано. Човече, помина долг период...

Како и да е, за мене е бројка ко бројка. Ко што можеа Кјуел, Шмицер и Кин, поготово последниов да ја носат 7цата на Далглиш и Киген, што да праиме муабет :)

Не дека не ги почитувам играчиве али број ко број. Само поголем притисок му се прави вака на тој следниот што ќе ја носи на грб.

Мислам дека се 10 години, пред тоа нели Хески ја носеше 8мицата или можеби се имам измешано. Човече, помина долг период...

Како и да е, за мене е бројка ко бројка. Ко што можеа Кјуел, Шмицер и Кин, поготово последниов да ја носат 7цата на Далглиш и Киген, што да праиме муабет :)

Не дека не ги почитувам играчиве али број ко број. Само поголем притисок му се прави вака на тој следниот што ќе ја носи на грб.
Има пензионирани бројки у Англија? Или само у Италија го има тоа.

Има пензионирани бројки у Англија? Или само у Италија го има тоа.

Да да ама не е пракса. Имам читано за тоа на нет али знам дека од поголемиве клубови не го практикуваат тоа.

Да да ама не е пракса. Имам читано за тоа на нет али знам дека од поголемиве клубови не го практикуваат тоа.
У Италија е редовно тоа, уште некоја година и ќе нема да глеаме од убавите бројки.
Ама најинтересни ми се оние клубови што ја пензионираат 12ката у чест на навијачите. :pos:

У Италија е редовно тоа, уште некоја година и ќе нема да глеаме од убавите бројки.
Ама најинтересни ми се оние клубови што ја пензионираат 12ката у чест на навијачите. :pos:
Сеа глеам на нет, постхумно имаат некои англиски тимови пензионирани бројки, уствари сите а само Челзи го нема повлечено али на никој не му го дал бројот на Ѕола од 2003та.

Ако не сум грешка, Стиви ја носи осумката од 2004 година. Или година пред тоа, не сум сигурен.

Сеа глеам на нет, постхумно имаат некои англиски тимови пензионирани бројки, уствари сите а само Челзи го нема повлечено али на никој не му го дал бројот на Ѕола од 2003та.
Па добро, кој би одбрал 24ка :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom