Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам против лекари ништо имам против тиквари[DOUBLEPOST=1431424943][/DOUBLEPOST]Vovedi zakon Zabrana na zeni kaj lekar maz, osobeno kaj ginekolog. Kolku godini imas BTW? 10-12?
Тебе те немаат воспитаноСања љубави моја
Сања мајку ти твоја
Сања мајски цвет
Сања мушмула моја
Со гзој го џамбо џет!
Ќе ти дадам камера следниот пат.Море не замарај не тропај глупсти
Ама кој така зборува така како тебе како да му се обратам[DOUBLEPOST=1431443224][/DOUBLEPOST]Тиквар? Навредливо е ова. Вака ли ве учат во училиште бе? Срамој живи ccc
Ама не можиш не ќе прајш монтажи ќе сечиш ќе лепишЌе ти дадам камера следниот пат.
Ама кој така зборува така како тебе како да му се обратам[DOUBLEPOST=1431443224][/DOUBLEPOST]
Ама не можиш не ќе прајш монтажи ќе сечиш ќе лепиш
Се шалам не си да не именувам па да лепиш сечиш монтираш[DOUBLEPOST=1431445513][/DOUBLEPOST]Овој одлепил со паметот. не свака ни шала ни бутур. Чутуре.
Се шалам ако има такви снимки тогаш се лепени сечени монтирани[DOUBLEPOST=1431446940][/DOUBLEPOST]Кој сечел бре Миле? Оти клеветиш? Вака ли ќе ја добиеш довербата на народот? Со клевети?
Не збори нешто што не е темаАј во меѓувреме ко шо сум запечен и јас да ја плеснам
![]()