Совршен подарок за жената

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи колку ќе заслужи ... :) :)

Обично :

Buket_gul.jpg

Класика :smir:

најубав подарок е цвеќето, нема жена која не сака цвеќе:smir: потоа чоколади или бонбониера, накит, добар парфем, миризлива свеќа.....се зависи од вкусот....јас најмногу им се радувам на марамите и свеќите!!!

Цвеќе... не дека не е убаво, ама е далеку од совршен подарок за жената. (Жената :pos:) Букет убаво цвеќе ќе и се допадне на секоја, ама нема никого да импресионира. Најлесно е да се купи убаво цвеќе. Бар цвеќари на секој чекор има.
Грижливо одбран подарок во зависност од вкусот на девојката е совршениот подарок. Пампкин сака свеќи, Грллл сака чоколадо, некоја сака книги, мене ми е совршен подарок добар парфем и така тоа. :pipi:

Нема совршен подарок за нас жените секогаш нешто ке ни фали и никогаш нема да ни е доста од подароци:back:

24ruzi.jpg

Сурпрајс :)

Цвеќе, чоколадо, меченце, добра книга/добар филм или билети за нешто што одамна посакувам да идам - ништо не би ме израдувало како ова. Кај мене во втор план доаѓаат накитот, парфемите и козметиката.

Kofa so voda , dzoger i krpa za brisenje prasina ili static duster ( seedno ) . Mislam deka sekoja zena ke bide voodusevena od ovie mali , no znacajni pokloni.

p.s Zaboraviv + 2 l zejtin , najsoodveten e Brilijant :smir:

Цвеќе, чоколадо, меченце, добра книга/добар филм или билети за нешто што одамна посакувам да идам - ништо не би ме израдувало како ова. Кај мене во втор план доаѓаат накитот, парфемите и козметиката.
nishto znachi od nakitot -hmmmmmmmm :raz:
pa duri ni vakov ????
chudno hmmmm

mene lichno- ne bi mi prechelo devojkata da mi podari neshto vakvo - rado bi go nosel :wink:

nishto znachi od nakitot -hmmmmmmmm :raz:
pa duri ni vakov ????
chudno hmmmm

mene lichno- ne bi mi prechelo devojkata da mi podari neshto vakvo - rado bi go nosel :wink:

Ona so nakitot na klitot i penisot .. Koa se se pleskas , poveke ke mu ja misles na nakitot otkolku na sexot ebago :baeh: Mislam pari vrede , te mu se desi nesto :)

Onaka za gledanje da , dobro stoi ali na klit , ne sum ljubitel na nakit na penis .
Prakticno , jok .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom