Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поентата е дека не ебаваат од времето на качаците и нема потреба после 1 ден да се напаѓаме меѓу себе.ова е од времето на сдсм, за потсетување... а освен Бродец 2007 имаше акција и неколку години пред тоа, мислам во Шипковица, министер на МВР беше Костов... и тогаш и 2007 ОБСЦЕ веднаш рипна дека се користи несразнерна сила... сега се јави за таа работа Најчевска...
"Факултетот за Безбедност" во нормална држава не би постоел, а "професорот" најверојатно ќе работел таксист или во сендвичара.Професор од факултетот за безбедност објаснува каква е акцијава ама не, зошто имаме жртви сме покажале несериозност. Така викаат нашите експерти, што на форум, што на фб, што на твитер.
Тастатура експерти де...
Зошто се бламираш ќе ми објасниш?"Факултетот за Безбедност" во нормална држава не би постоел, а "професорот" најверојатно ќе работел таксист или во сендвичара.
Не гледам сврха да се објаснувам, жими се'.Зошто се бламираш ќе ми објасниш?
Никаков прес немам гледано.
Ова го заклучувам од она што го читам овие два дена насекаде.
А за лицемерието мене лично не ми треба некое објаснување.
Само да прашам, збориме за Безбедност, одбрана и мир на Филозофски кај што Ванковска е професор или?Зошто се бламираш ќе ми објасниш?
Не, Факултет за безбедност во склоп на „Гоце Делчев“. УКЛО уствари, не Гоце.Само да прашам, збориме за Безбедност, одбрана и мир на Филозофски кај што Ванковска е професор или?
Мислам дека на Педагошки има оддел за Безбедност.Само да прашам, збориме за Безбедност, одбрана и мир на Филозофски кај што Ванковска е професор или?
Доказ дека требало да ја срамнат населбата со земја, без да имаме жртви на наша страна@Colt Willcox Ете колку ги боли кур за ова што се дешава.![]()