Пирсинг

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
imam na jazik:helou:,a imav i na vegja ali pred mesec taka neso go izvadiv....na drugo mesto ne bi stavala.

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
зашо да не ,само да не се претерува.на пример на брадавици такви ствари ,е тоа е веке гадно

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Да, имам 2 пирса ама на уво, би скала да ставам и на веѓа ама ми е страв :icon_roll

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
зошто да не!имам еден на уво!но кога би бирал измеѓу тетоважа и пирс би одбрал тетоважа!

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Порано сакав пирсеви. Сега немам таква желба и плус ме одврати тоа со инфекциите па треба да бидиш внимателна па ова па она, и на крајот не кладов. Флегма сум бе јас, сега и за пирсот ќе му ја мислам.

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Имам на десна страна на уста, веќе 2 месеци.. планирам на јазик после нова година негде... :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Imam na jazik.Za mesec dena ke stavam i na vega. Sakam 2 na vega ama ke vidime. I na papok ke stavam ama neznam koga. Sakam na brada ama ne veruem da stavam nema elka da se praam od pirsevi :pos2:

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Не да сакам - пукната сум за пирс:vozbud: Ако ставам, ставам на јазик. Работата е што несмеам ради мајка ми. За тие што ги имам на уво не ми збореше со недели, а камоли на јазик да ставам. Ај, уште си се надевам дека некогаш ќе ставам, некогаш:cry:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
jas imam pirs na vegja i sakam mnogu i na jazik da si stavam.....obozavam pirsevi mnogu cool mi izgledaat!! isto sakam i tetovazi ama mislam deka ne bi se istetovirala zasto pirsot mozam koga togas da go izvadam a tetovazata mi e za cel zivot kaenje nekaenje ostanuva!!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Имам на десна страна на уста, веќе 2 месеци.. планирам на јазик после нова година негде... :)
Пирс на јазик се става коа е топло време, кога можеш комотно да се нахраниш и со течна храна. У зима треба месооо да се јаде и тестооо а тоа не се џвака со тразе пирсан јазик (лично искуство).
И еве пак да ти кажам дека мн ти е ТоБ пирсчето под усна.

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Пирс на јазик се става коа е топло време, кога можеш комотно да се нахраниш и со течна храна. У зима треба месооо да се јаде и тестооо а тоа не се џвака со тразе пирсан јазик (лично искуство).
И еве пак да ти кажам дека мн ти е ТоБ пирсчето под усна.
Uzivaj, on moze i samo so voda da prezivee.

Kajgana Shop

На врв Bottom