јас кога бев во министерството за правда,на шалтерот имаше истакнато на кој датум се закажуваат интервјуата,јас бев во ноември 2012 стоеше истакнато 5 април и ми закажаа на 5.април 2013, ако имаш посредник,нека проверува што е истакнато за кој датум,па нека ти каже.ако е сеуште така,а и да не пишува на шалтерот,може да ги праша за кога закажуваат,па ти види со лекарското до кога ти е,ако ти е поважна работата извади ново пред да заминуваш,што ќе биде важечко во септември.[DOUBLEPOST=1431017383][/DOUBLEPOST]
знам бе пријател,јас зборам за како беше досега,а одсега како ќе биде не знае никој.се надеваме дека ќе биде подобро-побрзо како минатиот пат кога беше Борисов премиер.дај Боже сите да земеме ,за што побрзо време и со памет,да им бидеме многу благодарни на браќата Бугари,а не земи пасош и после плукај по Бугарија,зошто има и такви србомани-неблагодарни.иначе Бугарите рекле дека на Македонци им се давало пасоши,им се дава и ќе им се даваат,само политичката состојба во моментот диктира за колку време ќе биде.