Не ни реков дека имаат право да те претепаат, туку дека имаат право да тепаат (ако се противиш при апсење или уште полошо, ако и самиот маваш). Правам разлика.Имаат право насилно да те приведат не да те претепаат. Прави разлика.
OH, GOD, JESUS FUCKING CHRIST!!!!А што е апсењето? Легално киднапирање.
Да, се согласувам. Но не со фрлање камења, шишиња и шипки кон полицијата. Не се тие криви за погрешните одлуки на некои други.Неправилна и незаконска (акцент на незаконска) одлука! И, ако не можеме да ја смениме одлуката, можеме криминалците да ги изведеме на суд!
Не знам како не капираш. Не е работава само дека не-морално постапиле, туку и НЕЗАКОНСКИ и мора да одговараат! Тоа е муабетот.
За среќа моето „глупо“ размислување не се поклопува со твоето. Него, вкусна ли ти е храната што ја јадеш?Не ни реков дека имаат право да те претепаат, туку дека имаат право да тепаат (ако се противиш при апсење или уште полошо, ако и самиот маваш). Правам разлика.
OH, GOD, JESUS FUCKING CHRIST!!!!
Дај бе кажи нешто паметно, жити господ.
Да, се согласувам. Но не со фрлање камења, шишиња и шипки кон полицијата. Не се тие криви за погрешните одлуки на некои други.
Ако чекаме елитистичката блонди кокошка Шеќеринска да ни ја оправа државата и целиот тој тим од Бихаќка тешко на сите нас ... ситуацијата е стварно ќор сокак ни едните ни другите !Шеќеринска прва, на чело.Со кое лице? Гомнари лицемерни! Да не почнуваме за тоа па што тие направија...
Многу ве ценам вас од дијаспората што многу живо ги следите тековите и случувањата во Македонија. Како да сте тука.Studentski plenum = profesionalni demonstranti za se i sesto koi posle studiite ocekuvat da bidat nagradeni od nalogodavcite.
Patem slusam institutot otvoreno opstestvo (SOROS) ima raspisano oglas za PROFESINALNI demonstranti. Plakaat na raka i od Saat pa koj saka neka poveli.
Скапа била тоалетната хартија, па власта распишала оглас за газолижачи. Пријави се.Studentski plenum = profesionalni demonstranti za se i sesto koi posle studiite ocekuvat da bidat nagradeni od nalogodavcite.
Patem slusam institutot otvoreno opstestvo (SOROS) ima raspisano oglas za PROFESINALNI demonstranti. Plakaat na raka i od Saat pa koj saka neka poveli.
Загрижени граѓани поради новото поскапување на оревите.Кои се овие потпалувачи и кој им даде микрофон.
mn smesno hehe. Kazi mu go ova na brat mu na Martin vo lice poso gledam deka i toj zborvese.Grujo najavi vrabotuvanja vo javnata administracija kako spikeri za vladata za najglasite na protestite. navali narode!
![]()
So e najtragicno ako ne se lazam i on i pokojniot brat bile partiski ofcicki i trcale po vmrovskite stabovi i mitinzi....mn smesno hehe. Kazi mu go ova na brat mu na Martin vo lice poso gledam deka i toj zborvese.