Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Кои се овие потпалувачи и кој им даде микрофон.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
За греота сме и како народ и како држава ... зарем никој не се срами од самиот себеси што е припадник на овој народ после сите овие срања ... очајно !
Едните фураат 500 км/ч со своите сулуди реформи и остварувања, пастирот секој ден најавува/отвара фабрики и веќе обезбеди работни места за над 20 милиони Македонциo_O(кои секако не постојат) другиве па(на чело со Зајко-месијата) и душата на ѓаволот ќе си ја продадат само да дојдат до таа пуста власт и да ги сместат своите шу*аци во зградата на Илинденска ... :sick:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Studentski plenum = profesionalni demonstranti za se i sesto koi posle studiite ocekuvat da bidat nagradeni od nalogodavcite.
Patem slusam institutot otvoreno opstestvo (SOROS) ima raspisano oglas za PROFESINALNI demonstranti. Plakaat na raka i od Saat pa koj saka neka poveli.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Имаат право насилно да те приведат не да те претепаат. Прави разлика.
Не ни реков дека имаат право да те претепаат, туку дека имаат право да тепаат (ако се противиш при апсење или уште полошо, ако и самиот маваш). Правам разлика.

А што е апсењето? Легално киднапирање.
OH, GOD, JESUS FUCKING CHRIST!!!! :mad::facepalm::tapp:

Дај бе кажи нешто паметно, жити господ.

Неправилна и незаконска (акцент на незаконска) одлука! И, ако не можеме да ја смениме одлуката, можеме криминалците да ги изведеме на суд!
Не знам како не капираш. Не е работава само дека не-морално постапиле, туку и НЕЗАКОНСКИ и мора да одговараат! Тоа е муабетот.
Да, се согласувам. Но не со фрлање камења, шишиња и шипки кон полицијата. Не се тие криви за погрешните одлуки на некои други.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Не ни реков дека имаат право да те претепаат, туку дека имаат право да тепаат (ако се противиш при апсење или уште полошо, ако и самиот маваш). Правам разлика.

OH, GOD, JESUS FUCKING CHRIST!!!! :mad::facepalm::tapp:

Дај бе кажи нешто паметно, жити господ.

Да, се согласувам. Но не со фрлање камења, шишиња и шипки кон полицијата. Не се тие криви за погрешните одлуки на некои други.
За среќа моето „глупо“ размислување не се поклопува со твоето. Него, вкусна ли ти е храната што ја јадеш? :icon_lol:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Шеќеринска прва, на чело. :facepalm: Со кое лице? Гомнари лицемерни! Да не почнуваме за тоа па што тие направија...
Ако чекаме елитистичката блонди кокошка Шеќеринска да ни ја оправа државата и целиот тој тим од Бихаќка тешко на сите нас ... ситуацијата е стварно ќор сокак ни едните ни другите !

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.989
Studentski plenum = profesionalni demonstranti za se i sesto koi posle studiite ocekuvat da bidat nagradeni od nalogodavcite.
Patem slusam institutot otvoreno opstestvo (SOROS) ima raspisano oglas za PROFESINALNI demonstranti. Plakaat na raka i od Saat pa koj saka neka poveli.
Многу ве ценам вас од дијаспората што многу живо ги следите тековите и случувањата во Македонија. Како да сте тука.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Moментално во Битола ја фарбале зградата на општината, изгубила сјај некако.

Од другата страна на Пелагонија - ние сме од интернет!!! :aplauz:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Скапа била тоалетната хартија, па власта распишала оглас за газолижачи. Пријави се. ;)

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318
Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Grujo najavi vrabotuvanja vo javnata administracija kako spikeri za vladata za najglasite na protestite. navali narode!
:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom