Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
И без автобуси од повеќе градови, фаќање за уво, задолжително присуство.... на протестот има повеќе народ, отколку на собирот во СЦБТ :icon_lol:

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Преку линкот гледаат скоро 4.000 а пред собрание има околу 6.000 до 7.000 по слободна проценка.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Ги активирале штабовите.
Туу, има да се убијат од заокружување фаци на сликава...

Него, зошто е уствари проблем да протестираат членови од некоја партија? Или, тоа е ексклузивно право на неопределените? Онака прашувам, за пријател ми е.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Туу, има да се убијат од заокружување фаци на сликава...

Него, зошто е уствари проблем да протестираат членови од некоја партија? Или, тоа е ексклузивно право на неопределените?
Никако, само да викаш дека 5.000 луѓе после силна медиумска пропаганда и активација на сите штабови се народ е малку смешно. СДС само во СК има 50.000+ гласачи.[DOUBLEPOST=1430934049][/DOUBLEPOST]
Брат му збори на микрофон. Се глеа дека е подплатен од Џорџ Сорос лично. Што има он да збори, реално да праиме муабет...
Прегледај го приврзокот 120608
Не, туку само злоупотребен.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
@old_School_mk

Ах бе трансеру, ти требит да знајш како работит полицијата, ќе земам за пример вака - не имаат малтретирано на транс журките на Саем од период 2008, 2009... Тие алфите и валда некои инспектори се најголемите психопати... Барем ти валда имаш видено како ПРВО те тепаат па приведуваат(ова е во ред, ама БЕЗ КРВНИЧКИ ЌОТЕК) за еден Џ или една таблета... Не сме ни ние цвеќе за мирисање ама ако разговараме за насилство, ти ги браниш како никогаш да не удриле безпотреба

А за случајов со протестов, се е јасно веќе, да не ја вергламе 10 пати истата прича
Trans ne e trans ako ne si napushen ili naduvan,prichina plus da ima prisustvo na policija i alfi
Белиот брадат ангел отишол на протест а не знае зшто

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.503
Mene iskreno mi e krivo i za protestantite i za policajcite, dosta od niv nejkat da se tamu ama pusto parche leb, podrzuvam protesti i sila i jas bev del od studenskite koga onoj Gjorchev gnasata snagata da mu padne se borese za prava sega gi pljuka istite i gi teraat policajcite da mavaat vrz sopstveniot narod i krv, sram da im e! Sekogas debeliot stap go jade narodot i onie koi gi branat gnidite zatvoreni vo baroknite zgradi, neznam sto da kazam samo toa sto mi se losi od vakvi situacii i ako sum kilometri daleku od Makedonija, no mora da se krene glas i da se pokazhe nezadovolstvo, dosta vekje frazata deka pusto makedonce nauceno e se nekoj da go gazi.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Trans ne e trans ako ne si napushen ili naduvan,prichina plus da ima prisustvo na policija i alfi
Ауууу, која мисла и кој заклучок еј :pos:
Во овие 8 год немам слушнато ваква мудрост за музикава :D

Дај врати се на темава, не пиши вакви глупости, смешки си целиот :facepalm:

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
1.jpg 2.jpg
Мои слики од протестот во Прилеп, подолу има и кратко видео.
Не очекував ваква излезност, солидна бројка, на моиве слики и видео многу е растеретена толпава и не е ни 10% од целосната бројка, сепак да споделам.
https://vid.me/jNNE
https://vid.me/I2GT

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Прегледај го приврзокот 120609 Прегледај го приврзокот 120610
Мои слики од протестот во Прилеп, подолу има и кратко видео.
Не очекував ваква излезност, солидна бројка, на моиве слики и видео многу е растеретана толпава и не е ни 10% од целосната бројка, сепак да споделам.
https://vid.me/jNNE
Мојсо таму ли е :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom