Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И без автобуси од повеќе градови, фаќање за уво, задолжително присуство.... на протестот има повеќе народ, отколку на собирот во СЦБТ :icon_lol:

Последно уредено:
Преку линкот гледаат скоро 4.000 а пред собрание има околу 6.000 до 7.000 по слободна проценка.

Моментално пред Собрание ситуацијата е ваква (Facebook photo - Nebojsa G):
11174222_994909707218741_9021237433713885147_o.jpg
Ги активирале штабовите.

Ги активирале штабовите.
Туу, има да се убијат од заокружување фаци на сликава...

Него, зошто е уствари проблем да протестираат членови од некоја партија? Или, тоа е ексклузивно право на неопределените? Онака прашувам, за пријател ми е.

Туу, има да се убијат од заокружување фаци на сликава...

Него, зошто е уствари проблем да протестираат членови од некоја партија? Или, тоа е ексклузивно право на неопределените?
Никако, само да викаш дека 5.000 луѓе после силна медиумска пропаганда и активација на сите штабови се народ е малку смешно. СДС само во СК има 50.000+ гласачи.[DOUBLEPOST=1430934049][/DOUBLEPOST]
Брат му збори на микрофон. Се глеа дека е подплатен од Џорџ Сорос лично. Што има он да збори, реално да праиме муабет...
Прегледај го приврзокот 120608
Не, туку само злоупотребен.

@old_School_mk

Ах бе трансеру, ти требит да знајш како работит полицијата, ќе земам за пример вака - не имаат малтретирано на транс журките на Саем од период 2008, 2009... Тие алфите и валда некои инспектори се најголемите психопати... Барем ти валда имаш видено како ПРВО те тепаат па приведуваат(ова е во ред, ама БЕЗ КРВНИЧКИ ЌОТЕК) за еден Џ или една таблета... Не сме ни ние цвеќе за мирисање ама ако разговараме за насилство, ти ги браниш како никогаш да не удриле безпотреба

А за случајов со протестов, се е јасно веќе, да не ја вергламе 10 пати истата прича
Trans ne e trans ako ne si napushen ili naduvan,prichina plus da ima prisustvo na policija i alfi
Белиот брадат ангел отишол на протест а не знае зшто

Mene iskreno mi e krivo i za protestantite i za policajcite, dosta od niv nejkat da se tamu ama pusto parche leb, podrzuvam protesti i sila i jas bev del od studenskite koga onoj Gjorchev gnasata snagata da mu padne se borese za prava sega gi pljuka istite i gi teraat policajcite da mavaat vrz sopstveniot narod i krv, sram da im e! Sekogas debeliot stap go jade narodot i onie koi gi branat gnidite zatvoreni vo baroknite zgradi, neznam sto da kazam samo toa sto mi se losi od vakvi situacii i ako sum kilometri daleku od Makedonija, no mora da se krene glas i da se pokazhe nezadovolstvo, dosta vekje frazata deka pusto makedonce nauceno e se nekoj da go gazi.

Trans ne e trans ako ne si napushen ili naduvan,prichina plus da ima prisustvo na policija i alfi

Ауууу, која мисла и кој заклучок еј :pos:
Во овие 8 год немам слушнато ваква мудрост за музикава :D

Дај врати се на темава, не пиши вакви глупости, смешки си целиот :facepalm:

1.jpg 2.jpg
Мои слики од протестот во Прилеп, подолу има и кратко видео.
Не очекував ваква излезност, солидна бројка, на моиве слики и видео многу е растеретена толпава и не е ни 10% од целосната бројка, сепак да споделам.
https://vid.me/jNNE
https://vid.me/I2GT

Прегледај го приврзокот 120609 Прегледај го приврзокот 120610
Мои слики од протестот во Прилеп, подолу има и кратко видео.
Не очекував ваква излезност, солидна бројка, на моиве слики и видео многу е растеретана толпава и не е ни 10% од целосната бројка, сепак да споделам.
https://vid.me/jNNE
Мојсо таму ли е :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom