- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
Над 100к да.Како сеа не ти е битно, зошто спомнуваше колкав број имало на претходниот протест?
Над 100к да.Како сеа не ти е битно, зошто спомнуваше колкав број имало на претходниот протест?
Ми се јави Ставрески не можел да те добие, ми рече да ти пренесам дека си изгубил контакт со реалноста.Како сеа не ти е битно, зошто спомнуваше колкав број имало на претходниот протест?Над 100к да.
Ги активирале штабовите.Моментално пред Собрание ситуацијата е ваква (Facebook photo - Nebojsa G):
![]()
Пффф фотошоп, лепено е ова истите луѓе се.Моментално пред Собрание ситуацијата е ваква (Facebook photo - Nebojsa G):
![]()
Туу, има да се убијат од заокружување фаци на сликава...Ги активирале штабовите.
Никако, само да викаш дека 5.000 луѓе после силна медиумска пропаганда и активација на сите штабови се народ е малку смешно. СДС само во СК има 50.000+ гласачи.[DOUBLEPOST=1430934049][/DOUBLEPOST]Туу, има да се убијат од заокружување фаци на сликава...
Него, зошто е уствари проблем да протестираат членови од некоја партија? Или, тоа е ексклузивно право на неопределените?
Не, туку само злоупотребен.Брат му збори на микрофон. Се глеа дека е подплатен од Џорџ Сорос лично. Што има он да збори, реално да праиме муабет...
Прегледај го приврзокот 120608
Trans ne e trans ako ne si napushen ili naduvan,prichina plus da ima prisustvo na policija i alfi@old_School_mk
Ах бе трансеру, ти требит да знајш како работит полицијата, ќе земам за пример вака - не имаат малтретирано на транс журките на Саем од период 2008, 2009... Тие алфите и валда некои инспектори се најголемите психопати... Барем ти валда имаш видено како ПРВО те тепаат па приведуваат(ова е во ред, ама БЕЗ КРВНИЧКИ ЌОТЕК) за еден Џ или една таблета... Не сме ни ние цвеќе за мирисање ама ако разговараме за насилство, ти ги браниш како никогаш да не удриле безпотреба
А за случајов со протестов, се е јасно веќе, да не ја вергламе 10 пати истата прича
Белиот брадат ангел отишол на протест а не знае зшто
Ауууу, која мисла и кој заклучок ејTrans ne e trans ako ne si napushen ili naduvan,prichina plus da ima prisustvo na policija i alfi
Мојсо таму ли еПрегледај го приврзокот 120609 Прегледај го приврзокот 120610
Мои слики од протестот во Прилеп, подолу има и кратко видео.
Не очекував ваква излезност, солидна бројка, на моиве слики и видео многу е растеретана толпава и не е ни 10% од целосната бројка, сепак да споделам.
https://vid.me/jNNE