Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со кренати раце бевме. Девојки беа во првите редови.
Сигурно еве, ќе ги жртвувавме.

Барам џандари какви што имаше на протестите за Смилковско организирани од страна на албанците.
Првите ги пуштија заради деликатната состојба во моментот ама после си добија и они. исто како вчера и бетер.

Да не ги болеше кур за државата немаше да се случува ова. Сигурно некој не протестира зошто му е убаво.

Значи Рада Дајнерс со 5.000 евра кирија и Зајко милионерчето протестирале, затоа што животот им бил мизерен? Или тие од невладини организации што земаат и по 40.000 плата примени по протекција и врски да работат не им е убаво? Знаеш тие се праведните и се борат за правда кутрите.

Во државата може да му е лошо на некоја трето разредна ниска класа гласач од СДСМ кој сеуште го лажат и палат во штаб дека ако дојде СДСМ на власт ќе се врати Југославија, тој ќе оди на работа од 8-16 без да знае алат да држи, ќе оди на годишен одмор во Сузопол и се ќе биде топ, лол!

Дај боже златното ваше време да ви заврши како нашето "златно" време :icon_mrgr:
Многу алчност не е на арно :цицки:
Живи били. Иначе негде на твоја возраст сум ваљда факултетот ми е одамна завршен така да со други куршуми следниот пат.

Првите ги пуштија заради деликатната состојба во моментот ама после си добија и они. исто како вчера и бетер.
:pos::pos::pos:
Абе си го добија што да ти кажам, газот не знаат кај им е.
Така ве лажат во штаб дека сте ги тепале после тоа? Они ќе ја вреѓаат Македонија та чифшата нонен.
Единствено што добиле може да биде МИНИСТЕРСКО место.

Него си се фатил за Ирена Цветковиќ.. демек била лезбејка... И?!? Шо, не ти дала зашо била лезбејка, а си се палел на нејзините бујни цицки? Шо ти е проблемот?
.

Не е битно дали е лезбејка , битно е дека нејните мотиви за учествувањето на протестот не се за Нешковски , ја боли пичето неа за Нешковски. Малце и го разлистав профилот , еве што најдов па сам/а заклучи чие куче е Ирена.

Иренче на протестите за хонорарците.

ir.jpg

Иренче повикува на уште еден протест против министер од владеачката партија.

awe.png

Класичен опозициски пион е Иренче овде , ништо друго.

:pos::pos::pos:
Абе си го добија што да ти кажам, газот не знаат кај им е.
Така ве лажат во штаб дека сте ги тепале после тоа? Они ќе ја вреѓаат Македонија та чифшата нонен.
Единствено што добиле може да биде МИНИСТЕРСКО место.
Прашај го Дарданиа, сега сте на иста страна. Нешто слично како вчера - по некоја крвава рака глава и тн. Сега ќе ми речеш дека ова вчера беше масакр? Па на секоја втора утакмица на вардар јадете поише ќотек од полиција (што не е во ред ДО НЕКАДЕ) па кур ги боли овие загрижениве.

Секако исто си го добија. Исто како што ЕБР постапува кон фанови на Шкендија исто како кон фанови на Вардар.
Поентата ми е дека можат да држат блок, не е дека некој им фрлаше молотови кога ги избркаа до крај на улицата. Тие продужија да буткаат напред и да маваат и апсат.

Секако исто си го добија. Исто како што ЕБР постапува кон фанови на Шкендија исто како кон фанови на Вардар.
Поентата ми е дека можат да држат блок, не е дека некој им фрлаше молотови кога ги избркаа до крај на улицата. Тие продужија да буткаат напред и да маваат и апсат.
Не знам не сум до толку стручен на темата справување со насилни протести.

Живи били. Иначе негде на твоја возраст сум ваљда факултетот ми е одамна завршен така да со други куршуми следниот пат.
Кој факултет го заврши високо партиски дудлач ?

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Кој факултет го заврши високо партиски дудлач ?

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Тој што ти нема никогаш да го завршиш. Жално но вистинито. Ако имаш да кажеш нешто на темата кажи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom