Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
1
2. Вчера се скандираше "убијци, убијци", како владата да го убила детето иако тоа го има сторено умоболен човек на сопствена одговорност.
Кажав еднаш и ќе повторам

ај ти удри полицаец, одговараш за напад врз институција не за напад на човек

полицаец кога ќе удри човек институцијата треба да понесе одговорност, оставки и откази треба да фрчат, зошто тоа е напад врз НАРОДОТ од страна на државата

далеку од тоа да бил умоболен а ако бил не требало да работи кај што работел
којзнае и дали е тој тој,,,

пак да се оградам -- не сум на ничија страна од политика и никој од овие глумци не заслужуваат да бидат на власт

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Абе дајте више па преку курот со тие Заев, Сорос, Радмила, Бранко!!! Нема пост да не ги спомнете!

Како да ти се објасни дека (барем на поголемиот дел од тука) им е гајле за овие погоре? Како да ти се објасни дека во нивно време сите имавме по некој дома останат без работа? Како да ти се објасни дека не е важно дали и црвениве ќе останат на власт ако овие одредени 6-7 одат ќорка? Значи се што треба е лудилово да престане и криминалциве да одат зад решетки. Со една реченица, земаат пари од народот, се потсмејаваат со него, го убиваат и затскриваат убиства. И шест пати ви се објасни дека сега за разлика од пред 4 год има доказ дека пробале да го затскријат убиството. Оставки на пиуни не се битни дечко, рибата смрди од главата.

Да се оставело детето да почива во мир, мајка му тажела, комедии еј.
Хх,јас те прашувам дали според тебе е ОК да бистрат политика на смртта на детето,ти сосема 3то ми кажуваш.

Ок нека не го оставаат.Важно лајкчиња си фрчат.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Референдумот на ГТЦ ја покажа реалноста. Се друго се приказни за пред селска коперација. Еве гледаме од снимките кој бил. Се членови и партиски симпатизери на СДСМ, невладини организации и слично. Барем СДСМ е до толку моќна партија да изнесе 2.000 луѓе на нереди. Не за џабе инсталирале 70 години свои луѓе на сите позии во државата. Тоа го можат, но притоа забораваат дека ова не е 1973 година.

Јас знам 20 луѓе што не одат по митинзи и партиски собиранки, па се редовни гласачи на ДПМНЕ. И да, митинзите им се полни, освен ако затвораме очи или ги гледаме последните 15 минути.
Нема грешка СДСМ пуфежите, пред четири години бевме 5000+ а они се криеа како зајци, другите(ВМРО) организираа контра протести.

Кога имаше толкава излезеност ? Ни за криминалите ни местењето на избори ни ГТЦ ни другите fake and gay срања.

Ова е сосема друго !

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Како овај Brutus по цел ден и ноќ реплицира на сите на темава.
Не си на работа бе, не си вработен?????
Како имаш време да реплицираш на сите?
Или ти си од оние куртони вработени со врски од грујовистите, и по цел ден грицкаш семки и сончоглед на некое столче, бесполезен за општеството. Хенс многу реално е да имаш време на сред работно време да враќаш реплики на секој член на форумот.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Како овај Brutus по цел ден и ноќ реплицира на сите на темава.
Не си на работа бе, не си вработен?????
Како имаш време да реплицираш на сите?
Или ти си од оние куртони вработени со врски од грујовистите, и по цел ден грицкаш семки и сончоглед на некое столче, бесполезен за општеството. Хенс многу реално е да имаш време на сред работно време да враќаш реплики на секој член на форумот.
Земав слободен ден.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Абе дајте више па преку курот со тие Заев, Сорос, Радмила, Бранко!!! Нема пост да не ги спомнете!
Па само тие имиња знаат да ги употребуваат во дискусии. :ROFLMAO:

Домашна задача. Составете реченици од зборовите Сорос, СДСМ, Радмила, Заев, Бранко, сечени, лепени, манипулира, сценарио, игра, срамота, бекатон цигли, повредени полицајци....

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Не знам зошто таков впечаток. Си го кажав своето мислење, никој не знае што ќе се случи и јас не тврдам дека сум во право никаде (за разлика од 99% од луѓево кои се убедени после една слика дека знаат се што се случува).
Ако ти немаш резерва и не размислуваш за последиците поради тоа што некој те користи како марионета во погоден момент тогаш не ме обвинувај мене за неразумност.
.
Чива марионета бре, Brutus? Дали си ти уопште свесен дека збориме за проблем кој што директно ме тангира и мене и тебе и сите кои живеат кај нас ?
Тебе може уште лично не те зачешало, ама и јас и куп пријатели биле сведоци на полициско бруталност надвор од протести.
А тоа постот подоле што ти е, што си пишал така деградирачки „лезбејка“ покажува колку ти навистина си разумен.
Зошто сексуалната определба има било што за да мораш да ја напоменеш при дискусија за полициска бруталност.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Ако ти немаш резерва и не размислуваш за последиците поради тоа што некој те користи како марионета во погоден момент тогаш не ме обвинувај мене за неразумност.
Oh, the irony!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Биди реален. Имаше 1.000 луѓе.
Не бе, ти си нестварен, НЕСТВАРЕН!
да бе другар све си исправен и не го негирам тоа.НО КАДЕ БЕА ОВИЕ ШТО ИЗЛЕГОА СЕГА,на тие протести ?! не ти е малце чудно и глупаво ? дали ако ставеше ти слика од тие протести ќе те воздигнуваа либертас и останати ? или ќе беше само уште еден хулиган и пропаднат граѓанин ? мене тоа ме боли,сфаќаш ли ?
Веројатно партиските говна и профитери на есдеес не беа на тие протести зошто не гледаа дека ќе имаат некаква корист од истиот. Поубаво и беше на сфињата Исмаил пример, да мава пиво во чаршија.

Ако ставев слика, можеби ќе ме вметнеа ама ќе беше за нивна лична потреба, чисто да кажат дека некој протестира против власта, не дека ќе ги болеше кур за мене ако после сликата јадам пендраци, пример.

И мене ме боли, многу ама тоа не значи дека нема да протестирам против тоа што мислам дека не е во ред.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Земав слободен ден.
Секој ден ти е тебе слободен? Одма чим некој пише ВМРО, СДСМ, Грујо, Бранко и остала багра ти одма се појавуваш. Тоа само пц го прави.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Рада вчера не се тепаше, туку пиеше кафе, но ако дојде СДСМ на власт Рада ќе лапа тендери, кирии, бизниси, а не тој што јадел пендрак.
Па можда едно 500 поста има дека демонстрантите кур ги боли кој ќе дојде после ова на власт, битно сегашниве да ги снема.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Чива марионета бре, Brutus? Дали си ти уопште свесен дека збориме за проблем кој што директно ме тангира и мене и тебе и сите кои живеат кај нас ?
Тебе може уште лично не те зачешало, ама и јас и куп пријатели биле сведоци на полициско бруталност надвор од протести.
А тоа постот подоле што ти е, што си пишал така деградирачки „лезбејка“ покажува колку ти навистина си разумен.
Зошто сексуалната определба има било што за да мораш да ја напоменеш при дискусија за полициска бруталност.
Па ти и твоите пријатели очигледно мислите и ова вчера дека беше полициска бруталност. Како мене ме засега ова кога јас си ја гледам својата работа. Ме сопреле сто пати полицајци не сум имал ни вербална расправија. Тоа што има хистерични ликови и размазени говеда што не знаат да се однесуваат не ме засега.
Се извинувам за тоа лезбејка ако повредив нечии чувства.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хх,јас те прашувам дали според тебе е ОК да бистрат политика на смртта на детето,ти сосема 3то ми кажуваш.

Ок нека не го оставаат.Важно лајкчиња си фрчат.
А како поинаку да го чуеме доказот за што се случило кога се е издиригирано во државава како што можеш да чуеш? Затоа ти реков мал си, не знам зошто се навреди, не работиш сигурно, немаш осетено на своја кожа што се дешава. Типичен кадија те тужи, кадија те суди е цела држава, секоја клетка.

Другар автоматски идат тие поени кај опозицијата, сегде во светот на секој кикс на власта профитираат другите партии. Затоа власта не треба да дава поводи. Затоа и треба да летаат глави, за да другите што ќе дојдат да видат што ги чека ако тераат филм. Само ти не разбираш очигледно дека барем на мене ми чуе мене за Сранко и компањоните негови што прават. Ова во моментов треба да престане, тоа е најбитно.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Имаше податок колку полицајци биле повредени. Дали некаде воопшто излезе бројка колку цивили има повредени? Многу вакви постови начекав, па не ми се чини дека бројката е мала:

image.jpg

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom