Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
C

cige

Гостин

Ќе излезеше ли ти вака, во први борбени редови, доколку твој НАЈБЛИЗОК беше убиен? Или ќе лаеше по форумов и ќе бараше уште некој од фамилија да ти убијат чисто да не остане на еден (нели, се за партиска и работа преку партиска, заеби изгубен живот)?
ГО ОСУДИЈА 14 ГОДИНИ, ПРИКАЗНАТА ЗАВРШИ. ПРОБАЛЕ ДА ГО ЗАШТИТАТ. АМА СЕПАК МОРАЛОТ ПОБЕДИЛ.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
ГО ОСУДИЈА 14 ГОДИНИ, ПРИКАЗНАТА ЗАВРШИ. ПРОБАЛЕ ДА ГО ЗАШТИТАТ. АМА СЕПАК МОРАЛОТ ПОБЕДИЛ.
1. Тие што се обиделе да го зашитат не се осудени, кои и да се. Иво Котевски, Урко, Гордана, било кој припадник на МВР - сеедно. Соучесништво.
2. Моралот да победеше сега Никола Тодоров, Гордана Јанкулоска, Миле Јанакиевски и уште можеби пар министри, немаше да бидат министри. У најмала рака.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
А тоа што 5 дена размислувале дали да го обвинат или да наместат некој друг тоа не те засега а? Или и ти сметаш дека муабетите се монтирани, лепени... да го е**м по кој пат повторувам?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.941
Не се прават агресивни протести со деца и стари луѓе, тоа е тоа :D
За почеток добар беше протестот, ваљда ќе се опамети народот и ќе се зададе крајниот удар во иднина.
Сакаш да кажеш вакви треба да бидат протестантите ???

T

templar55

Гостин
Мене се ми изгледа дека ти и покрај тоа што рече дека не те боли кур за темава, те боли, онака ептен :)
Не ми се јасни протестиве, затоа сум тука...Братот на убиениот со секое право треба да излезе и се да спали, а и нормално е така да се одбрани чест на член од своето семејство (посебно поради тоа што се обидувале да сокријат), ама ме мачи што позади него има партиска багра што го подбуцнува момакот.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
На клипчињата се гледа дека чекаа наредба овие од ебр за да почнат со растерување и мавање. Видов и по некој домат/јајце кркаа пред да почнат да маваат овие безмозочниве

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
@Colt Willcox Алелуја, тоа сакав да го кажам прееска али изумив. Реално гледано. 2000 народ наспрема 150-200 полиција? Да сакаа тие 2000 да влезат, ќе влезеа ја мислам. Имаше шанса уште на почетокот да влезат, али имаше едно 300-400 души само дојдени (мада од друга страна ниту 30тина полицајци).
Абе искрено тоа беше само шминка дека напред стоеа 30-тина полицајци. Реално тоа им беше повеќе креирана слика за во медиумите, бидејќи позади влада и во околните улици имаа еден куп специјалци кои како што видовме за една минута направија обрач околу протестантите.
И покрај тоа, тие два реда од ПЕП и обични плавци на сериозен протест би бил прегазен, па макар и цела армија се појави за една минута.
Тоа само покажува дека 95% од луѓето беа таму да изразат револт, додека останатите си најдоа шанса да си го истурат гневот врз полицијата :icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не ми се јасни протестиве, затоа сум тука...Братот на убиениот со секое право треба да излезе и се да спали, а и нормално е така да се одбрани чест на член од своето семејство (посебно поради тоа што се обидувале да сокријат), ама ме мачи што позади него има партиска багра што го подбуцнува момакот.
Јас по 100ти пат ќе те прашам. Зошто ме окарактеризируваш мене лично како сопартиец на рада, зоки поки или кој на куроф е друг од таа непостоечка партија?

Мене ме боли цеф кој него лично (не знам, тоа ти тврдиш дека е така) го подбуцнува. Мене, никој не ме допира. Знам дека никогаш не сум фрлил со камен по полиција, знам дека никогаш не сум фрлил со јајце по влада. Знам дека никогаш не сум излегол со партиска/политичка цел.

Излагам зошто оваа владеачка гарнитура не знае за кочница. Не знае за отставка, не знае да признае дека направила грешен чекор.

C

cige

Гостин
А мислев дека е далеку покомпетентен од Сунѓерот. Сум се заебал...
Да не сте му во кожата на братот на Мартин, ама баграта позади него не ги боли тоа. Сета работа е да се смени власта. Загинатото дете само го користат како алатка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom