Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Ама ми е глупо со овие опциите одговор на коментар и лајк на одговорот. Фали уште опција лајк на лајкот на одговорот.

Kako da isklucam da ne mi doagjaat veke poraki na mobilen ako nekoj mi pishi na fejsbuk?

Ама ми е глупо со овие опциите одговор на коментар и лајк на одговорот. Фали уште опција лајк на лајкот на одговорот.
Зошто е глупо, така се има подобра прегледност на одговорите и се продолжува дискусијата во истиот тек

Дали во инфото против профилната на главна кај што се Studied at, lives in, born... може да се стави вебсајт?
Нормално дека може.
https://www.messenger.com конечно излезе :aplauz::aplauz::aplauz:конечно и мојата желба да се исполни
Додека сум на прелистувачот попрво би приклучил фејсбук отколку месенџер.
Месенџерот е кога не си на компјутер практичен. :)
Kako da isklucam da ne mi doagjaat veke poraki na mobilen ako nekoj mi pishi na fejsbuk?
https://www.facebook.com/settings?tab=mobile
https://www.facebook.com/settings?tab=notifications

На кој начин, објасни.
Одиш на твојот профил.
1. Кликаш на ЗА.
2. Кликаш на Преглед.
3. Одиш со уредувачот (маусот) под роденденот. Кликаш на уредете ги вашите контактни и основни информации. И си внесуваш што сакаш :)
fG1zW4i.png

Одиш на твојот профил.
1. Кликаш на ЗА.
2. Кликаш на Преглед.
3. Одиш со уредувачот (маусот) под роденденот. Кликаш на уредете ги вашите контактни и основни информации. И си внесуваш што сакаш :)
fG1zW4i.png
Не ме сфаќаш, внесен ми е сајтот али не се гледа на тајмлајнот лево. Без да клика about.

Не ме сфаќаш, внесен ми е сајтот али не се гледа на тајмлајнот лево. Без да клика about.
Ај дај да видам каде сакаш да ти стои? Ако не се гледа, значи дека ти си го ограничил.

uploadfromtaptalk1430847312339.png

прееска додека бев на работа сакав да се ставам да видам што има и ми се појави,како да го средам да му ебам мајката.пробав 100 начини и не сака,а не планирам да правам нов профил.

Корисничко име да не знае некој на колку време се менува? тоа е името што ти е ставено да го пишува кога го отвараш твојот профил и го пишува во линкот.
Знам го сменив пред некое време и кога ќе кликнам сеа измени не ми дава да пишам ново :D на некое време се чека или? некој да знае?

Шо се губи фејсбуко? Од нигде никаде нешто за името ми излезе,и сега неможам да си влезам на профилот.
11216263_877614858971465_5136751433818683272_n.jpg

Kако може да ги избришам во search претходно страните и луѓето што сум ги барал да не ми се јавуваат автоматски повеќе?
Нели кога ќе кликнеш на search и напишеш пример д.... и ти излегуваат сите работи што си ги барал претходно што почнуваат на д???
Знае ли некој да ми објасни?

Kако може да ги избришам во search претходно страните и луѓето што сум ги барал да не ми се јавуваат автоматски повеќе?
Нели кога ќе кликнеш на search и напишеш пример д.... и ти излегуваат сите работи што си ги барал претходно што почнуваат на д???
Знае ли некој да ми објасни?

Кликни нa пoлетнo (без дa пишувaш ништo), ќе ти се пoјaвaт предлoзи и нaд нив имa кoпче EDIT. Кликни и имaш oпцијa Clear search

Дали од ФБ е дозволено админ на група да прави профит од членовите?

Ставам слика и ми пишува: дечко не може да ти ја објавиме сликата мора да платиш за членство на групата.

Некој да ми помогне во врска со проблемов. Не ми ја лоадира FB страната нормално, одвреме-навреме знае да се среди, ама кратко и повторно нецелосно. Чистев cookies, history, рестартирав пребарувач(и), пробав со Chrome, Spark, Mozilla, Opera -- ништо. Ги променив и DNS серверите, џабе. Имал некој сличен проблем, па го решил?

Untitleduli.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom