Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Помош, некоја идеја дали имате што би можело да биде?
Провери дали саатот на компијутерот ти е како што треба. Ова е вообичаен проблем доколку имаш неточно време на пц.

Пробај да избришеш cookies и цела историја на пребарувачот, ако пак имаш проблем не би знаел што може да е.

Како да исклучам, да престанат да ми стигнуваат нотификации на мобилен дека некој ми пратил порака или коментирал на фејсбук?

Дали во инфото против профилната на главна кај што се Studied at, lives in, born... може да се стави вебсајт?

Здраво дечки..имам проблем со фејсбукот,имено на било која страна што имам ставено лајк,по извесен период ми иде дисјлајк на страната и мора повторно да стиснам лајк на страната за да ги следам информациите од истата.Досега ова ми се нема случувано некој да каже во што е проблемот нешто ?!

Aко блокирам страници, дали нив ќе му стигне известување дека сум ги блокирал? Значи не профили, туку страници од политичари, партии?
не можеш ни да блокираш... лани за време на изборите веб сајтот на пендаровски се појавуваше не секој корисник на ФБ од РМ, без обзир дали воопшто си ја посетувал таа или таква страна... се појавуваше кога се одлогируваш. И сега има агресивни кампањи, мене сега посебно ме нервира т-хоме...

Некои викаат дека листа на пријатели од чат по ред било, арно ама мене не ми се вака по ред пријателите на чат.

Некои викаат дека листа на пријатели од чат по ред било, арно ама мене не ми се вака по ред пријателите на чат.

Немат врска ова.
Не постои можност да се види кој ви го гледа профилот.

Тоа на чат првиот дел ти е со кои пријатели највеќе чатуваш, па групни конверзации и после останатите пријатели онлајн на чат, по азбучен ред.

Абе легендо 100% работи а, прав змај си :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom