Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сиктер бе :D..ја гледаше ти кога играа против нас?...па глата ни ја дупнаа,за грев беа Ковачич,Хернанес,Гуарин и Медел..буквално не измочаа од пасој како против Барселона да игравме
Брат во ред е да кажеш дека се незгоден противник, ама дека си очекувал да е 3-0...

Еве ви од мене еден сингл за сабота
Сандерленд - Саутемптон 2
Време е Сандерленд да игра каде што им е местото во втора лига се освен испаѓање на Сандерленд во втора лига е изненадување за мене со оглед на тоа како играа цела сезона .

Брат во ред е да кажеш дека се незгоден противник, ама дека си очекувал да е 3-0...

Не се изразив како што треба па затоа доаѓа до несогласување..не очекував дека ќе биди 3-0 ама очекував дека ќе биди 1X и дека ќе му биди тешко на Наполи за да стигнат до победата[DOUBLEPOST=1430425470][/DOUBLEPOST]Впрочем погледнете ги головите на Емполи и ќе ви стани јасно што сакам да напишам...какви акции еј:drk::drk:

Последно уредено:
Колку си бев сигурен за Гент ГГ.... Ама ко ќе видиш дека не ми се фрлаа два бона пред викенд... вака играв тикет со четири текми и 300ден минус :toe:

Ако нема врска, ставив малку сало вчера, така да имаме добра банка за викенд :uzi:[DOUBLEPOST=1430425635][/DOUBLEPOST]ГГ 3+ :D во моментов

Емполи воопшто не се слаба екипа како што кажува табелата,ги гледав двапати против Интер и Милан оваа сезона и тотално ги надиграа на двата натпревари..играат добар и офанзивен фудбал и не се плашат од никој..за мене воопшто не е изненадување овој резултат..дечките едноставно везат
Многу јак треба да си за да ги надиграш Интер и Милан. :D

Денес ако игра некој зицер ви е Пеља-Луз - 1 1.25 коефициент. Луз е 98 годиште и вчера играше три тај брејка до 3 и кусур саатот негде, не верувам физички да издржи.

Денес ако игра некој зицер ви е Пеља-Луз - 1 1.25 коефициент. Луз е 98 годиште и вчера играше три тај брејка до 3 и кусур саатот негде, не верувам физички да издржи.
леле прочитав 98 годишен ... си реков кај издржал овај три тајбрејка хахаххаха:pos:

Не сум играл системи оддамна .. може ли да се одигра 7 од 10 без фиксови?

Не сум играл системи оддамна .. може ли да се одигра 7 од 10 без фиксови?
Може каков сакаш систем да играш без фиксови. Фиксовите ти се за да ти кренат на коефициент .

Може каков сакаш систем да играш без фиксови. Фиксовите ти се за да ти кренат на коефициент .
Мислиш за да го бутнат. :D
Најискрено, колку само тикети имам видено што се паднати ради стубот, а доле фатени “боли глава“ коефициенти.

Мислиш за да го бутнат. :D
Најискрено, колку само тикети имам видено што се паднати ради стубот, а доле фатени “боли глава“ коефициенти.
Зш да го бутнат :D Ако го посака ќе влезе тикетот ако не го посака нема да влезе , кладилницава според мене е 80% среќа , 15 % знаење и 5 % виша сила :D

Finska 1
Canada 5.5+
Cibona 151.5 +
Matersburg 1
I Skeid 3+ za danokot ..
Uplata 500den.
Skeid be mamicata..1.27 koef [emoji35] [emoji35]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom