Братов 4 му дал на Love, ActuallyГранде јуве угледај се на братов и не свири на дајре те молам
30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon TattooДај препорачајте некој добар хорор филм, не можам да најдам ни еден асален, многу ми се изгледани, многу нискобуџетни и слаби филмови..
Заебаваш, така? Ова е прародија и не е хорор и гледан ми е30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo
http://www.imdb.com/title/tt2417650/
Бунуелско-Линчовска порака од Whatto до ZeddГранде јуве угледај се на братов и не свири на дајре те молам
ццц... [DOUBLEPOST=1430243352][/DOUBLEPOST]Братов 4 му дал на Love, Actually
А jас лаjкови му стегав, ццц...
InsideДај препорачајте некој добар хорор филм, не можам да најдам ни еден асален, многу ми се изгледани, многу нискобуџетни и слаби филмови..
Фала ти брат. Дури 5 негледани..
Ми праќаш некои конфузни пораки што не ги разбирамГранде јуве угледај се на братов и не свири на дајре те молам
и он нејќе да биде перцепиран од околинатаМи праќаш некои конфузни пораки што не ги разбирам
пораката е: не постои сушен период за филмови, ги има милион .Ми праќаш некои конфузни пораки што не ги разбирам
Што е поентата со тоа што се сменети цитатите (горниот е од мене )пораката е: не постои сушен период за филмови, ги има милион .
And i approve this message.
за постот да биде мајндфак и поинтересенШто е поентата со тоа што се сменети цитатите (горниот е од мене )