Samurai Jack
Penspinner
У право е дечкото, цел град ја возел он ќе ја регистрира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе тоа остамува таму ама како би можел некој да биди со некоја шо таа претходно му го пушела кизз колку пати и тој и го турал.....Ај да пушела на некој друг додека биле у врска ама вака не гледам проблем.
Како прво грешка е што правеле уопште таков муабет .
Тоа што било пред тоа било ,останува таму.
Некој друг аргумент освен овој имаш? Цело време истото го повторуваш: Како може па како може...Абе тоа остамува таму ама како би можел некој да биди со некоја шо таа претходно му го пушела кизз колку пати и тој и го турал.....
Абе тоа остамува таму ама како би можел некој да биди со некоја шо таа претходно му го пушела кизз колку пати и тој и го турал.....
Eпа сега ако има такви будали со земаат такви девојки сигурно нема да останиш стара мома...Некој друг аргумент освен овој имаш? Цело време истото го повторуваш: Како може па како може...
Еве и мене претходно некој кизз колку пати ми го турал, па не верувам дека ќе останам стара мома.![]()
Ме утеши сега, да знаеш... а таман помислив дека нема надеж за мене.Eпа сега ако има такви будали со земаат такви девојки сигурно нема да останиш стара мома...
Не реков дека нема да земам....да не е апла мисламМали сакаш у 1000 евра дека нема да земеш за жена некоја што ти си и бил прв?
Не реков дека нема да земам....да не е апла мислам![]()
А девојчево кое што било со двајца пред „другар ти“ е аплаНе реков дека нема да земам....да не е апла мислам![]()
хаха абе 21 година има.. ај да имаше 15 па да речеше дека проблем е што и го турал некој ама за ова...