Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
У право е дечкото, цел град ја возел он ќе ја регистрира.

хаха абе 21 година има.. ај да имаше 15 па да речеше дека проблем е што и го турал некој ама за ова...

Ај да пушела на некој друг додека биле у врска ама вака не гледам проблем.
Како прво грешка е што правеле уопште таков муабет .
Тоа што било пред тоа било ,останува таму.

Ај да пушела на некој друг додека биле у врска ама вака не гледам проблем.
Како прво грешка е што правеле уопште таков муабет .
Тоа што било пред тоа било ,останува таму.
Абе тоа остамува таму ама како би можел некој да биди со некоја шо таа претходно му го пушела кизз колку пати и тој и го турал.....

Абе тоа остамува таму ама како би можел некој да биди со некоја шо таа претходно му го пушела кизз колку пати и тој и го турал.....
Некој друг аргумент освен овој имаш? Цело време истото го повторуваш: Како може па како може...
Еве и мене претходно некој кизз колку пати ми го турал, па не верувам дека ќе останам стара мома. :cautious:

Фактички другар ти испаѓа куропушач ако е со нејзе, рационално размислува, не знам што се бунат тука.

Некој друг аргумент освен овој имаш? Цело време истото го повторуваш: Како може па како може...
Еве и мене претходно некој кизз колку пати ми го турал, па не верувам дека ќе останам стара мома. :cautious:
Eпа сега ако има такви будали со земаат такви девојки сигурно нема да останиш стара мома...

Eпа сега ако има такви будали со земаат такви девојки сигурно нема да останиш стара мома...
Ме утеши сега, да знаеш... а таман помислив дека нема надеж за мене.

Значи девојки, да си знаете, првиот дечко во животот треба да ви биде и последен, пошто ако прекинете со него после само будала може да ве земе. :D

:tapp::tapp::tapp:

Им го пушела на двајца и он сега ја лапа? :eek: Ништо, другаров сега ќе мора да го испере некако вкусот на куровите на тие двајцата од неговата уста. Препорачувам сулфурна киселина, 100% ефективно решение.

хаха абе 21 година има.. ај да имаше 15 па да речеше дека проблем е што и го турал некој ама за ова...

Кога може еден Давид Луиз од 23-24 години да биди невин,не гледам зошто таа да не биде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom