Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Проблемот е шо тојј ја сака а неможи да си дозволи да биди со неа....таа му го пу..ла на други и се ду..ла сега тој да биди со неа...во ред....разбираме машко како машко се ке направи за да легни некоја но...idk

what the fucking fuck?
На другар ти му пречело што девојчето имало живот и пред него? Не може да си дозволи да биде со неа? Дека сите наредни девојки ќе бира само ако се честити и невини?
Пред да почнам со нервозни коментари да прашам информативно колку години имате ? Ти, другар ти, девојка му?

LOL, дали стварно го прочитав ова???

Алооо, збориме за луѓе со кои девојчето било во врска. Не знам во кој свет живеете ти и другар ти, ама во светот во кој живеам јас сосема нормално е двајца луѓе кои се во врска да имаат сексуални односи. Година ипол била со дечкото за кој збориш, зар мислел другар ти дека врската да им се сведувала на држење за раце и бакнежи у образ? Наместо да ја цени нејзината искреност и тоа што му се отворила, он размислувал да и се скара.... :tapp:

Викаш машко како машко, ќе напраи се за да легне некоја... а што е со женските, треба да се чуваме за прва брачна ноќ? Па тогаш што ќе легнувате вие, машки како машки? :D

Се трудам да сфатам, стварно се трудам, ама никако не ми е јасно размислувањево....

И јас до некаде така размислувам...сватила шо напрајла...како што му кажала....таа само мислела дека тој искрено ја сака не само за користи затоа си дозволила да го прави тоа...но другарот е малце збунет....неможи да биди со неа и кога ке ја бакнува ке мисли како та му го пу.... :)

Иначе не сум баш сигурен дека девојката била скроз искрена со дечкото. Имала секс после година и пол во врската со бившиот и тоа зашто ја уценувал? Па кој уценува за секс после година и кусур врска? Сигурно и се сакало на неа, исто како и на дечкото што го имала тогаш. И се усладила и оралката, па сеа на овој му се прави невина, демек била уценета. А наредниот ја лажел за да ја легне. Така си е. Све некој ја лажел и уценувал, а она невина како суза.

Сакав да прашам дали имала секс со другарот на членов што го постави прашањето, ама мислам дека веќе го знам одговорот. Ако му се прави невина и не сака да има секс со него, со право се лути човекот.

Мој совет е да не и раскинува. Туку да ја уценува за секс, пошто очигледно пали тој пристап кај неа. Дечкото е невин и тоа треба да се промени. Не треба да бира средства за да дојде до секс, исто како тие пред него што не бирале.

Кое сценарио човече.:cuc:
Може турска серија да се направи по ова. :vozbud:

Иначе не сум баш сигурен дека девојката била скроз искрена со дечкото. Имала секс после година и пол во врската со бившиот и тоа зашто ја уценувал? Па кој уценува за секс после година и кусур врска? Сигурно и се сакало на неа, исто како и на дечкото што го имала тогаш. И се усладила и оралката, па сеа на овој му се прави невина, демек била уценета. А наредниот ја лажел за да ја легне. Така си е. Све некој ја лажел и уценувал, а она невина како суза.

Сакав да прашам дали имала секс со другарот на членов што го постави прашањето, ама мислам дека веќе го знам одговорот. Ако му се прави невина и не сака да има секс со него, со право се лути човекот.

Мој совет е да не и раскинува. Туку да ја уценува за секс, пошто очигледно пали тој пристап кај неа. Дечкото е невин и тоа треба да се промени. Не треба да бира средства за да дојде до секс, исто како тие пред него што не бирале.

E ајде дее.....И да била искрена....И да сватила сега шо правела претходно...тие како и сите машки симнување звезди филмчиња паметот на седмо небо...дури се можи еб...то пушенката.....и после да ја сака некој искрено....како ке ја сака ?како ке ја бакни кога ке мисли таа си уживала претходно....

E ајде дее.....И да била искрена....И да сватила сега шо правела претходно...тие како и сите машки симнување звезди филмчиња паметот на седмо небо...дури се можи еб...то пушенката.....и после да ја сака некој искрено....како ке ја сака ?како ке ја бакни кога ке мисли таа си уживала претходно....
Пра баба ми пред да почине ми раскажуваше како било во нејзино време мажачка-женачка. Таткото бил тој што одлучувал на кого ќе ја даде ќерка му, т.е за оној најбогатиот. Е она, немала татко, двата постари браќа и загинале во војна, па самата одлучувала кој ќе го земе. Се разбира, не комплетно, тука играле улога чичковци, вујковци. Иделе многу да ја бараат за жена, чумки вредна била, домаќинка, а и имала завршено курс за шнајдерка уште во тоа време. И така се бендисале со пра дедо ми и се договорила работава за свршувачка и свадба. Си отишол он и не се виделе до свадбата оти таков бил адетот. После тоа дошле за свадбата, ја качиле на коњ, поворка цела, до црква, и се земале во брак. Ја однел дома, паднало ноќ и дошла на ред првата брачна ноќ. Сите гости се собрале крај вратата да слушаат, татко, мајка, чичковци, вујковци, роднини, пријатели. И биднало што биднало работава. Дедо ми покажал чаршавот, црвен, пред другите и сите наздравиле! НЕКА Е АИРЛИЈА!
Така било пред 100 и кусур години. Ако другар ти (најверојатно ти стоиш позади него) сака така, нека се транспортира назад во времето, па нека најде некоја невина шо никој не ја чепнал пред тоа.

Пра баба ми пред да почине ми раскажуваше како било во нејзино време мажачка-женачка. Таткото бил тој што одлучувал на кого ќе ја даде ќерка му, т.е за оној најбогатиот. Е она, немала татко, двата постари браќа и загинале во војна, па самата одлучувала кој ќе го земе. Се разбира, не комплетно, тука играле улога чичковци, вујковци. Иделе многу да ја бараат за жена, чумки вредна била, домаќинка, а и имала завршено курс за шнајдерка уште во тоа време. И така се бендисале со пра дедо ми и се договорила работава за свршувачка и свадба. Си отишол он и не се виделе до свадбата оти таков бил адетот. После тоа дошле за свадбата, ја качиле на коњ, поворка цела, до црква, и се земале во брак. Ја однел дома, паднало ноќ и дошла на ред првата брачна ноќ. Сите гости се собрале крај вратата да слушаат, татко, мајка, чичковци, вујковци, роднини, пријатели. И биднало што биднало работава. Дедо ми покажал чаршавот, црвен, пред другите и сите наздравиле! НЕКА Е АИРЛИЈА!
Така било пред 100 и кусур години. Ако другар ти (најверојатно ти стоиш позади него) сака така, нека се транспортира назад во времето, па нека најде некоја невина шо никој не ја чепнал пред тоа.
Епа секој различно си гледа на работите некој би прифатил некој не....

Епа секој различно си гледа на работите некој би прифатил некој не....
Па зошто тогаш бараш совет, ако не сакаш да го прифатиш? Никој овде нема моќ да и ја врати невиноста. Или да не сакаш да го осудиме девојчето оти имало :sekcza:?
:facepalm:

Па зошто тогаш бараш совет, ако не сакаш да го прифатиш? Никој овде нема моќ да и ја врати н
Па зошто тогаш бараш совет, ако не сакаш да го прифатиш? Никој овде нема моќ да и ја врати невиноста. Или да не сакаш да го осудиме девојчето оти имало :sekcza:?
:facepalm:
Барам совет пошто не знам шо да му одговорам на другарми а му е тешко....сакам да слушнам што вие мислите.....дали вие би биле со некоја шо имала секс и пушење претходно....:D

мора да е трол, мислам дека волку затуцани нема веќе
Веруј ми има. Познавам еден што има слично мислење. За него девојка ако имала секс е курва. Па така девојка му, од кога му раскина, за него стана курва! (типично, нели?)
А он од тогаш немал врска оти бара невина. Како што тргнала работава, тешко и дека ќе најде. :sneaky:

И ти, а и тоа другарчето твое (ако не си ти, а ваљда си) под рака да си се фатите и правец психијатар.
Ова се више тешки психички проблеми. Ама искрено.

И ти, а и тоа другарчето твое (ако не си ти, а ваљда си) под рака да си се фатите и правец психијатар.
Ова се више тешки психички проблеми. Ама искрено.
Зш ние? Бог ви дал уста за хранење а не за пушење

Зш ние? Бог ви дал уста за хранење а не за пушење

Со вакво размислување, на тебе и другар ти до крај на живот куровите само за мочање ќе ви служат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom