- Член од
- 30 јануари 2015
- Мислења
- 247
- Поени од реакции
- 647
Zena li si devojce li si neznam no ocigledno TRESES GLUPOSTI BUKVALNO.i sega i jas treba da baram i da dostavam stari dokumenti zatoa sto mojot proishod e vrz osnova na tatko koj ima bugarsko drzavjanstvo od 2008 a toj go ima zemeno vrz osnova na izjava deka se oseka kako bugarin (togas vo 2004 site na toj nacin podnesuvaa i dobivaa drzavjanstvo samo so se cekase 4 - 5 god)a setra mi na intervju e vo vo vtornik vo ambasada voSkopje na ist nacin kako i jas i razgovarase okolu ovaaa informacija so g-gata so i gi pravi dokumentite a e bugarka i taa i rekla deka nema potreba od dr dokumenti a sega ko gi citam vasite stavovi me faka strav a cekam od fevruari 2014![]()
citas samo sto ti odgovara na tebe eve posleden pat ke ti repliciram . Bidi presrekna oti tatkoti e bugarin i oti 1000000 % zimas drzavjanstvo i ti i sestrati imas pregolema privilegija od site ovde na forumot . A ne ti e izlezeno zatoa sto si preku skopje i brojcetto ne ti e megu prvite vo februar . Da si bila vo sofija vo februar na intervju do sega ke si go dobila pasosot . Da me pluknes ako ne e taka i ako imas problem nesto da ne ti izleze.