Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КУР ДА ЈАДЕШЛеле каков НЕфудбал играат Кордоба и Билбао10 секунди неможат ни едните ни другите да ја нагазат топката.
Така џонка, и ние сме луѓет1 2+ ја имав..веќе влезе сега ако сакаат нека изгубат 2-8..ама сакам и останатите на темата што се да фатат па дај боже да ја свртат
na dobar pat se da go naprat toт1 2+ ја имав..веќе влезе сега ако сакаат нека изгубат 2-8..ама сакам и останатите на темата што се да фатат па дај боже да ја свртат
Сè што е над 1.3 квота за 2+ гола, по мое е солиден бет, а можат да се најдат во изобилство.... е сега понекогаш можеш да зацапаш и некое гомноЈа играм од Џони играва Лајпциг - Дармштад 2+ цела и 0-0 е уште 53 минута , ела нека каже некој дека лесно се фаќа 2+![]()
вакви генерали после битка со лопати да риниш................Jordan Ayew igraciste, inace do pred ne cela godina igrase vo Marsej zaedno so brat mu Andre Ayew, na pozajmica vo Soso pa Lorient go otkupi, ke bide od ovaj nesto gi gledav so Psg koga igraa bukvalno sam se nosese so cel tim, Lorient e kosmar za golemite kluboj nikogas ne se igra protiv niv pogotovo koga se gladni za nekoj bod
tocno taka[DOUBLEPOST=1429910749][/DOUBLEPOST]вакви генерали после битка со лопати да риниш................
inace muabetot mi bese za igracot deka gi resi a do nekni za niv igrase, i mene me iznenadi porazot na Marsej ama ocigledno posle porazot od Psg nesto ne stima vo timot.tocno taka
Почна и да лажеш на темава упм.Марсеј да ви изнаебам све..и јас будала играјси 2+ цела шо се замараш со фиксој..0-2 губат бе![]()
Имав едно ливче на бет365 сношти уште по 2 гола да паднат на 3 меча и гледав дека мексиканциве се распуцаја и ја додадов Сантос Лагуна 2+ и сега гледам само тие ме заебале .Сè што е над 1.3 квота за 2+ гола, по мое е солиден бет, а можат да се најдат во изобилство.... е сега понекогаш можеш да зацапаш и некое гомно![]()