Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леле каков НЕфудбал играат Кордоба и Билбао :pos:10 секунди неможат ни едните ни другите да ја нагазат топката.[DOUBLEPOST=1429905460][/DOUBLEPOST]Ги подреков, 1-0 од нигдека.

5 dusi na Marsej vo ofsajd :aplauz:[DOUBLEPOST=1429906461][/DOUBLEPOST]
т1 2+ ја имав..веќе влезе сега ако сакаат нека изгубат 2-8..ама сакам и останатите на темата што се да фатат па дај боже да ја свртат
na dobar pat se da go naprat to :ROFLMAO:

Последно уредено:
Како бе 5 гола им шибноја ? без голман да беа помалце ќе примеа да им ебам пациентите.

Jordan Ayew igraciste, inace do pred ne cela godina igrase vo Marsej zaedno so brat mu Andre Ayew, na pozajmica vo Soso pa Lorient go otkupi, ke bide od ovaj nesto gi gledav so Psg koga igraa bukvalno sam se nosese so cel tim, Lorient e kosmar za golemite kluboj nikogas ne se igra protiv niv pogotovo koga se gladni za nekoj bod

Ја играм од Џони играва Лајпциг - Дармштад 2+ цела и 0-0 е уште 53 минута , ела нека каже некој дека лесно се фаќа 2+ :D
Сè што е над 1.3 квота за 2+ гола, по мое е солиден бет, а можат да се најдат во изобилство.... е сега понекогаш можеш да зацапаш и некое гомно :D

Jordan Ayew igraciste, inace do pred ne cela godina igrase vo Marsej zaedno so brat mu Andre Ayew, na pozajmica vo Soso pa Lorient go otkupi, ke bide od ovaj nesto gi gledav so Psg koga igraa bukvalno sam se nosese so cel tim, Lorient e kosmar za golemite kluboj nikogas ne se igra protiv niv pogotovo koga se gladni za nekoj bod
вакви генерали после битка со лопати да риниш................

Brooklyn-Atlanta 2 1.70
Kolku se jaki gi obozhavam, 1.70 e extra koef :)

Brighton-Watford 2
Koln-Bayer Leverkusen 3+
Viking-Rosenborg gg 3+
Westerlo-Oostende 2

Mutacii i permutacii od ovie 4 para

Сè што е над 1.3 квота за 2+ гола, по мое е солиден бет, а можат да се најдат во изобилство.... е сега понекогаш можеш да зацапаш и некое гомно :D
Имав едно ливче на бет365 сношти уште по 2 гола да паднат на 3 меча и гледав дека мексиканциве се распуцаја и ја додадов Сантос Лагуна 2+ и сега гледам само тие ме заебале .

Денес одаме јако :icon_mrgr:
Сити 1
Барса 2
Атл, мадрид 1-1

Ајде Токио :semolam:
Мелбурн дајте еден гол бе!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom