Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Некои сајтови за превод? Ми треба само за Англиски, не македонски, не српски. Оној podnapisi.net беше предобар, ама го ебаа пред некој месец.

Некои сајтови за превод? Ми треба само за Англиски, не македонски, не српски. Оној podnapisi.net беше предобар, ама го ебаа пред некој месец.

Јас користам BS Player FREE, тој автоматски ти наоѓа преводи. Ти само сетираш на кој јазик да бидат.

Оделото уште да го видиме, мислам дека Лето ќе биде одличен Џокер. Лошо ќе беше ако одеа на емитација на Ледџер :)[DOUBLEPOST=1429927079][/DOUBLEPOST]Ама уште неможам да си помогнам а да не мислам дека Џејк Гиленхал (презимето не знам дали е точно) дека ќе беше совршен. Чоек каква трансформација прај од обичен човек до психопат во некои улоги е совршено.

Веројатно VLC е најдобар плеер за гледање видео во секаков формат, но BS Player нуди безброј опции како за форматот на преводот и опцијата што сам нуди преводи го прават подобар за мене.

Веројатно VLC е најдобар плеер за гледање видео во секаков формат, но BS Player нуди безброј опции како за форматот на преводот и опцијата што сам нуди преводи го прават подобар за мене.
tuka nekade e da citase ubavo bluray..
go koristam i ja ama u kombinacija so mpchc i total media theatre

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom