Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Не можиш на full screen да ја играш?[DOUBLEPOST=1429807586][/DOUBLEPOST]Глупости вложив 1м во цигарите и само 17к чар, Има некој друг што праеше чар со оваа мисија?

Нормално дека можам, но ако играм на фулскрин не би можел да сликам...Сo PrintScr ми ги дава црни сликите

Нормално дека можам, но ако играм на фулскрин не би можел да сликам...Сo PrintScr ми ги дава црни сликите

Сликај со Fraps.

Дечки јас го решив проблемот со intel + amd одлично фукционира утре ќе направам видео како да го решите проблемот. Инаку за оние на кои им е потребно решение за да играат на послаб компјутер јас тоа го средив и фукционира одлично еве видео како да го решите.

Момци знае некој фикс? На мисијата getaway vehicle сум кога мењам возило од она ѓубретарското и после неколку секунди ти мења карактерот во Мајкл,ама мене коа ке ми се смени ми заледува и толку беше на играта пробав 5-6 пати ама досадно ми стана 6 пати истата мисија

Преска играв околу 1 саат и ми крашна... сега на секои 5 минути ми избацува... ќе се затемни екранот и ништо не може да се прави.
Когај како му текне, налет. Вљда ќе имаат нов крак... овој избацува редовно. :(

Бог да чува овиа sticky bombs.
Расипаа ми го The Big One. Кога го отвараш сефот и се сменеш у тревор, па после у Мајкл и закоче. Стварно нервира.

EDIT: Ако некој го има истиот проблем, има fix и за тоа. Место sticky bombs користи grenade launcher.

Последно уредено:
Момци знае некој фикс? На мисијата getaway vehicle сум кога мењам возило од она ѓубретарското и после неколку секунди ти мења карактерот во Мајкл,ама мене коа ке ми се смени ми заледува и толку беше на играта пробав 5-6 пати ама досадно ми стана 6 пати истата мисија

1. Кога со Franklin правиш Ram на камиончето со парите, остани со Franklin во возилото и од прозор фрли го експлозивот на задните врати од превртениот камион и активирај го. Не смееш да излезеш со Franklin од неговото возило додека не ги разнесеш тие врати.

2. Кога ќе заврши пукањето и треба со Franklin да идеш до колата каде што си ја паркирал за бегство, на неколку метри пред таа кола фрли експлозив(sticky bomb) на земјата, и застани со камионот над експлозивот, излези тогаш од камионот и активирај ја. Значи и тука не смееш да ја фрлиш бомбата додека си на нога, мора додека си во возилото кое треба да го уништиш (ѓубретарското)

Исто и додека трае пукањето, освен RPG-то на Тревор, немој да користиш други експлозивни направи

Мене предходно после 2-3 часа игра ми укопуваше ненормално играта, а сеа се оправи сама по себе и си фура без проблем :D Засега немам багови на мисиите и се надевам дека нема да имам :coffee:

ебате играта ако играш по некоја шема како мораш да правиш за да не ти се укочи, дур не ја испеглаат не ни се мачам искрено .....

ебате играта ако играш по некоја шема како мораш да правиш за да не ти се укочи, дур не ја испеглаат не ни се мачам искрено .....
Ова ти е исто ко да се жалиш зошто телевизорот не ти работи шо си го украл.

За нас со интел+амд најдов за играта привремено решение со ауто кликер, утре ќе ви ги напишам чекорите што како.

ne sum ja pustil denovive a neam ni net
mi iskoci registration required.. v3 li treba da simnuvam? so se desi so v4 bagnuvalo citav..

aj pratete mi link ne mozam da baram od tuka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom