Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Z2 и Galaxy S4 има лаг при кликање, како на некои јава модели што имаше. Батерија јаде како лудо. Кај другар на Нексус 7 се инсталира и имаше куп заебанции додека се среди. И не може да го врати на фабричка 4ка, освен да го флешува со друг ром.Иам 5ка од ноември или таму кога искочи на Нексус 7 и одлично работи. Зашто би сакал назад? Незнам како ви ја средиле за на другиве уреди ама на нексусите одлично работи
Не сум експерт за мобилни телефони и нивниве оперативни системи ама од користење можам следново да ти го кажам.На Z2 и Galaxy S4 има лаг при кликање, како на некои јава модели што имаше. Батерија јаде како лудо. Кај другар на Нексус 7 се инсталира и имаше куп заебанции додека се среди. И не може да го врати на фабричка 4ка, освен да го флешува со друг ром.
Кај мене на S5 екстра работи, после вториот апдејт на 5.0. Со првиот апдејт, точно е, ја трошеше батеријата за неполн ден. Сега, неверојатно, со нон стоп вклучен мобилен интернет, e-mail, разговори, вибер, сурфање и нон стоп (освен кога спијамНа Z2 и Galaxy S4 има лаг при кликање, како на некои јава модели што имаше. Батерија јаде како лудо. Кај другар на Нексус 7 се инсталира и имаше куп заебанции додека се среди. И не може да го врати на фабричка 4ка, освен да го флешува со друг ром.
Мислења за DOOGEE Iron Bone DG750?