Shameless (US)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мех, оваа Менди ми е тапа. Менди од првата сезона >>>>> сегашната.
Друга актерка ја глумеше: Jane Levy.
Искрено не приметив.
Шо значи достојна била замената сепак :)

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
Серијава колку брзо ја изглеав, 5 сезони ко ништо, ептен е заразна, сите ликови се скроз заебани и секоја епизода се дешава нешто интересно, само нека продолжат така

Фиона почна многу да ме нервира.. откога си заеба и работа и добра врска со тој шефот.. едно залапување и требаше од братот за да рашири нозе.. мислам осет..:facepalm: не дека претходно беше нешто сјајна, ама после тоа на нерви ми иде.. исто сеа пак Џими коа се врати требаше едно ајлавју да и каже овој за да си го заебе бракот со тој брадестиот- кај душичка па и убав, најасален и е овој дефинитивно:love: (И Џими ме нервираше, поим за себична пичка, се надевам нема да го враќаат пак)
Ја мислам дека Деби не е трудна.. шо знам така ми изглеаше на крајот
А Семи не очекував дека до толку ќе ја направат психопат, не делуваше така на почетокот:icon_lol:
Мене Џоди ми фали, многу ми беше смешен тој у комбинација со Шила, ептен смотковци беа:pos:
Многу се смеев на сценава.. двајцата се прича сама за себе, да направат посебна серија за нив пак ќе ми биде интересна :pos:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
исто сеа пак Џими коа се врати требаше едно ајлавју да и каже овој за да си го заебе бракот со тој брадестиот- кај душичка па и убав, најасален и е овој дефинитивно:love: (И Џими ме нервираше, поим за себична пичка, се надевам нема да го враќаат пак)
Конечно некој да го сподели мислењето за Џими со мене.
Многу ми е антипатичен, буквално лигле со фаца да го отепаш од мавање. За карактер па да не прајме муабет. Не дека не си одговараа со зрелоста со Фиона, но сепак ...

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
Конечно некој да го сподели мислењето за Џими со мене.
Многу ми е антипатичен, буквално лигле со фаца да го отепаш од мавање. За карактер па да не прајме муабет. Не дека не си одговараа со зрелоста со Фиона, но сепак ...
Е така.. ЛИГЛЕ е правиот збор! (y)
Оној пат кога нешто овие беа у тешка ситуација проблеми си имаа, и овој као сфаќа дека не му се живеело така, па бегаше кај бразилката да ја ебе, а пред тоа ја молеше Фиона да му се врати.. па доктор ќе станувал па не знам си што, требаше да го убие тој на јахтата :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Е така.. ЛИГЛЕ е правиот збор! (y)
Оној пат кога нешто овие беа у тешка ситуација проблеми си имаа, и овој као сфаќа дека не му се живеело така, па бегаше кај бразилката да ја ебе, а пред тоа ја молеше Фиона да му се врати.. па доктор ќе станувал па не знам си што, требаше да го убие тој на јахтата :D
Јас мислев дека стварно го решија на таа јахтата и дека веќе нема да се појавува.
А инаку тогаш се лутеше дека оваа не го рецкаше, баш делот кога оваа се тепаше за старателство над децата со Френк, она работеше, овој чистеше по дома.
Во глобала, мене ми се пар со Фиона, бар си се заслужуваа. После последнава епизода со шефов кој по милионити пат ја одби, сакам гитаристов да се тргне што побрзо од нејзе, ептен е предобар за неа.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Ја почнав серијава и можам да кажам за почеток одлично извештаи конкрети искази полциска станица понатаму

и морам да си го спомнам вотчето(ќе изгледам ко дрогирашот еден период коа го буташе у секој пост ама што да праам) да значи у право бил со потење од типот јака е и слично (y)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Постов - гугл транслејт.
Претпоставувам ова те буни да разјасниме

извештаи конкрети искази полциска станица

Подели се себеси на два дела и негирајте се еден со друг мавај си контра реплики на самиот
Ти-самиот
Џими-Фиктивен лик за контра реплика
Пробај си го знаењето и фактите со кој располагаш

Што сакам да ти кажам ''исказ'' нели знаеш што значи ваљда
Зошто баш полициска станица сигурно се прашуваш нели на испрашување си твојот фиктивен лик е детектив сериски детектив проверка на тоа што си видел слушнал разбрал детална анализа за 40те минути секој дел од твојето тело е ставено под лупа не збориме за ''lie to me'' зборуваме за тебе фокусирај се

Се надевам дека сега ти е појасно .....

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Уште 12 дена.
Од видеава што ги погледнав тука, можам да претпоставам дека ќе биде најмрдната сезонава.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
118
Поени од реакции
157
ха изгледа добро. Само штета што имаат толкава пауза измеѓу сезони. Скоро па заборавив до кај стасаа :(

Kajgana Shop

На врв Bottom