statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Искрено не приметив.Мех, оваа Менди ми е тапа. Менди од првата сезона >>>>> сегашната.
Друга актерка ја глумеше: Jane Levy.
Шо значи достојна била замената сепак
Искрено не приметив.Мех, оваа Менди ми е тапа. Менди од првата сезона >>>>> сегашната.
Друга актерка ја глумеше: Jane Levy.
Многу се смеев на сценава.. двајцата се прича сама за себе, да направат посебна серија за нив пак ќе ми биде интересна
Конечно некој да го сподели мислењето за Џими со мене.исто сеа пак Џими коа се врати требаше едно ајлавју да и каже овој за да си го заебе бракот со тој брадестиот- кај душичка па и убав, најасален и е овој дефинитивно (И Џими ме нервираше, поим за себична пичка, се надевам нема да го враќаат пак)
Е така.. ЛИГЛЕ е правиот збор!Конечно некој да го сподели мислењето за Џими со мене.
Многу ми е антипатичен, буквално лигле со фаца да го отепаш од мавање. За карактер па да не прајме муабет. Не дека не си одговараа со зрелоста со Фиона, но сепак ...
Јас мислев дека стварно го решија на таа јахтата и дека веќе нема да се појавува.Е така.. ЛИГЛЕ е правиот збор!
Оној пат кога нешто овие беа у тешка ситуација проблеми си имаа, и овој као сфаќа дека не му се живеело така, па бегаше кај бразилката да ја ебе, а пред тоа ја молеше Фиона да му се врати.. па доктор ќе станувал па не знам си што, требаше да го убие тој на јахтата
Постов - гугл транслејт.Ја почнав серијава и можам да кажам за почеток одлично извештаи конкрети искази полциска станица понатаму
Претпоставувам ова те буни да разјаснимеПостов - гугл транслејт.
Тоа е помалку од месец.Шеста сезона почнува на 10 јануари.