Game of Thrones

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Толку од мојата самоконтрола, ги изгледав сите четири :oops: :свиркам:
Ма каква бре само контрола, а излегоа 4рите одма си ги изгледав , а преку форумов дечките кој ги немаат изгледано ми помагаат со анализирање епизода по епизода дека знам веке што се не се издеси.
Така да продужете си една по една за да можам на раат да видам да не сум пропуштил нешто. А тоа дали е ХД или маде не ми мења ништо , скромен момак сум ја :icon_lol:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јас не ги изгледав четирите ниту планирам, баш ми е мило ако со тоа му помагам на некој друг да се потести и детално да си ги анализира гледаните епизоди :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
И покрај тоа што ликнаа епизодите, премиерата на ГоТ ја гледале околу 8 милиони луѓе. Колку за споредба, првата од 4та сезона ја гледале 6,84 милиони луѓе, а прва сезона ја гледале 2,2 милиони луѓе. Ќе видиме дали ликнувањето на епизодите 2-4 ќе се одрази на гледаноста на епизодите. Патем кажано, рекорди се срушија во симнувањето на ликнуваните епизоди.
Ако гледаноста на ГоТ продолжи да расте, ништо чудно да го сруши рекордот на HBO кој го држи „Сопранови“ со над 11,5 милиони гледачи.

Иначе, засега успеав да оддолеам да ги изгледам 2-4 епизода, видов само една сцена и можам слободно да кажам дека квалитетот е бетер од стрим.

Член од
1 јуни 2014
Мислења
191
Поени од реакции
281
Сoпрaнoви рекoрдoт гo нaпрaвијa нaјвише зaтoa штo тoa време немaше тoлку нaпреднa пирaтеријa кaкo сегa.

Sent from my LG G2 using Tapatalk

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Сoпрaнoви рекoрдoт гo нaпрaвијa нaјвише зaтoa штo тoa време немaше тoлку нaпреднa пирaтеријa кaкo сегa.

Sent from my LG G2 using Tapatalk
Да али на запад никој не пиратира, сите имаат све на ТВ. А тие држави каде што има најголема пиратерија немале HBO,NBC,AMC и друго.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Што изгледано, една епизода е излезена засега. :D

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Вие шо сте ги изгледале сите за да бидете „имуни“ на спојлери, колку сол ставате пред да го пробате јадењето?

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Добри луѓево деновиве, ниеден спојлер не начекав на фејсбук. Тие групите одамна не ги следам. Појак ми е мене филмот да чекам една недела за епизода, а за тоа време да си ја тумачам претходната и да си правам филмови. :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Бидејќи толку многу ликови умираат и приказната е толку широка, знаев дека ќе дојде момент кога толку многу ќе се оддалечиме од првата сезона што сами ќе си го поставуваме прашањето дали ова е истата серија.

Сега за сега јас не сум нешто многу фасциниран од првите 4 епизоди.

D

Darko_ufo

Гостин
И покрај тоа што ликнаа епизодите, премиерата на ГоТ ја гледале околу 8 милиони луѓе. Колку за споредба, првата од 4та сезона ја гледале 6,84 милиони луѓе, а прва сезона ја гледале 2,2 милиони луѓе. Ќе видиме дали ликнувањето на епизодите 2-4 ќе се одрази на гледаноста на епизодите. Патем кажано, рекорди се срушија во симнувањето на ликнуваните епизоди.
Ако гледаноста на ГоТ продолжи да расте, ништо чудно да го сруши рекордот на HBO кој го држи „Сопранови“ со над 11,5 милиони гледачи.

Иначе, засега успеав да оддолеам да ги изгледам 2-4 епизода, видов само една сцена и можам слободно да кажам дека квалитетот е бетер од стрим.
Тебе ти покажал некој тетрис и си помислил змејовите дека ги гледаш. Добри се снимките...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Јас почнав одново да гледам првите епизоди, имам некои прашања

Зошто братот на Денерис (Регар) ја киднапирал сестрата на Нед (Лиана)?
Зошто Лудиот Крал, му рекол на Џејми да го убие татко му (Тајвин)? А одговорот да не биде оти бил луд :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Јас почнав одново да гледам првите епизоди, имам некои прашања

Зошто братот на Денерис (Регар) ја киднапирал сестрата на Нед (Лиана)?
Зошто Лудиот Крал, му рекол на Џејми да го убие татко му (Тајвин)? А одговорот да не биде оти бил луд :D
За да ја натегни

Пошто е луд.

:D

Kajgana Shop

На врв Bottom