Картицата нешо те јебе.Зошто неможам да купам игра од G2A ?
- Your payment was rejected.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Картицата нешо те јебе.Зошто неможам да купам игра од G2A ?
- Your payment was rejected.
Ја го сакам 18тиот од лево на 4тата страна... KappaИмам доста купони.
Заргледајте, ако бендисате нешто ќе ви дадам.
if its possible. 
Зависи од играта. Некои се активираат на полноќ во зависност од временската зона, а некои се темпирани само по една зона. Еве пример игрите од Telltale можеш да ги играш во 12 по EST, значи во 6 по наше (10 по PST, 11 CT итн.), а тие од Paradox се отвараат во 12 според сите зони, почнувајќи прво во СЕТ.Во колку саат се отвараат игриве на стим? Стим има свој тајмер, или ги пушта зависно од тоа како ќе им кажат оние кои ја напраивле играта?
Зависи од играта. Некои се активираат на полноќ во зависност од временската зона, а некои се темпирани само по една зона. Еве пример игрите од Telltale можеш да ги играш во 12 по EST, значи во 6 по наше (10 по PST, 11 CT итн.), а тие од Paradox се отвараат во 12 според сите зони, почнувајќи прво во СЕТ.
На пс беше пуштена во 10сабајле. Би требало и на стим исто да биде.Знаеш за која ме интересира. Ако добро разбрав, 5-ката ќе ја отворат у 11 по наше, 00 во Единбург(GTA Home), само не знам стимов како ќе биде околу тоа.
[DOUBLEPOST=1428599881][/DOUBLEPOST]
На пс беше пуштена во 10сабајле. Би требало и на стим исто да биде.Знаеш за која ме интересира. Ако добро разбрав, 5-ката ќе ја отворат у 11 по наше, 00 во Единбург(GTA Home), само не знам стимов како ќе биде околу тоа.

Е да, ваквите големи игри најчесто на полноќ ги пуштаат, само кој полноќ, од која зона, зависи од издавачите. Ич не ми текна дека седиштето на R* North е во Единбург, ако ја пуштаат во 11 супер би било. Само ќе нема спиење.Знаеш за која ме интересира. Ако добро разбрав, 5-ката ќе ја отворат у 11 по наше, 00 во Единбург(GTA Home), само не знам стимов како ќе биде околу тоа.
На пс беше пуштена во 10сабајле. Би требало и на стим исто да биде.
Колку си само нестрплив![]()

Имам доста купони.
Заргледајте, ако бендисате нешто ќе ви дадам.
I want cs goif its possible.
![]()