Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Пробав со други картици и пак не фаќа.

I want cs go :P if its possible. :D

Ако некој ја има Dirt 3 основна верзија на steam, ќе ја добие гратис Dirt 3 Complete Edition.

As a thank you for your patience over this last year we’ll be upgrading everybody who owns DiRT 3 to the DiRT 3 Complete Edition, which will include all of our DLC for no extra cost.

Due to the differences with the two versions unfortunately your save files will not be compatible with each other. We know it sucks and we are sorry but it was unavoidable.

Последно уредено:
Во колку саат се отвараат игриве на стим? Стим има свој тајмер, или ги пушта зависно од тоа како ќе им кажат оние кои ја напраивле играта?

Во колку саат се отвараат игриве на стим? Стим има свој тајмер, или ги пушта зависно од тоа како ќе им кажат оние кои ја напраивле играта?
Зависи од играта. Некои се активираат на полноќ во зависност од временската зона, а некои се темпирани само по една зона. Еве пример игрите од Telltale можеш да ги играш во 12 по EST, значи во 6 по наше (10 по PST, 11 CT итн.), а тие од Paradox се отвараат во 12 според сите зони, почнувајќи прво во СЕТ.

Зависи од играта. Некои се активираат на полноќ во зависност од временската зона, а некои се темпирани само по една зона. Еве пример игрите од Telltale можеш да ги играш во 12 по EST, значи во 6 по наше (10 по PST, 11 CT итн.), а тие од Paradox се отвараат во 12 според сите зони, почнувајќи прво во СЕТ.

Знаеш за која ме интересира. Ако добро разбрав, 5-ката ќе ја отворат у 11 по наше, 00 во Единбург(GTA Home), само не знам стимов како ќе биде околу тоа.

Знаеш за која ме интересира. Ако добро разбрав, 5-ката ќе ја отворат у 11 по наше, 00 во Единбург(GTA Home), само не знам стимов како ќе биде околу тоа.
На пс беше пуштена во 10сабајле. Би требало и на стим исто да биде.
Колку си само нестрплив :D[DOUBLEPOST=1428599881][/DOUBLEPOST]
Колку си само нестрплив :D

Е да, ваквите големи игри најчесто на полноќ ги пуштаат, само кој полноќ, од која зона, зависи од издавачите. Ич не ми текна дека седиштето на R* North е во Единбург, ако ја пуштаат во 11 супер би било. Само ќе нема спиење.

Колку си само нестрплив :D

Абе две години чекавме. Најтешкото сега е да ја гледаш секој ден на десктоп а да не можиш да ја играш. :rolleyes:

Од завчера ја има GTA V по торенти (нормално, без крак сеуште) и тежи 60 GB.

Работава беше за купоните.. али исчезнаа :D
Иначе еве се договоривме со ЏиЏи, ќе им дадам 2 копии па во некои од наредните емисии ќе ги доделат. Ви посакувам да сте среќните добитници :)

Дечки до нетот ми е или и кај друг не влага на онлајн стимов ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom