Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Betfair проработи. Се работело за хакерски напад врз сајтот, многу пазари сеуште се суспендирани.

Ова значи само едно имаме добар 1 следното коло ЦСКА - Краснодар би требало над 2 да е коефициентот.
Џaгoев е пoвреден, Думбијa гo шитнaa, тури им пепел нa ЦСКА гoдинaвa.

Сочуствувам брат. Ненормално им требаат на ЦСКА бодови и киксаат со најслабиот тим.

Ништо не е чудно кога се работи за руски тим ,можеби оваа не беше местена но тие се татковците на целовкупната мафија и криминал со местените натпревари..цела лига му е местена и не ме чуди Зенит до крајот ниту една да не победи..не се салам тие

Валенсија 1и3-5гола и Брадфорд 2+цела за 4.200ден

Aман од овие судииве чист пенал не свирна за Њукасл, а баш убав дабл си имав Ливерпул Х-1 и Валенсија 1-1и 2-3

Ништо не е чудно кога се работи за руски тим ,можеби оваа не беше местена но тие се татковците на целовкупната мафија и криминал со местените натпревари..цела лига му е местена и не ме чуди Зенит до крајот ниту една да не победи..не се салам тие
Не беше кoмплетнa ЦСКА a мoже и билa местенa, кoј знaе. Дoбри се русите зa игрaње, aмa резултaтoв ме изненaди.

Дали е можно повторно 1-0 да ми заврши Ливерпул-Њукасл..па греота сум да му ебам мајката..од 12 минута 1-0 и така окапа бе не е можно ова што ми се случува..да ти ебам Стерлинг и Ибе..ебете се двата да ви ебам ѓупците 1000 шанси упропастија педерите смрдени...ама јас стручњакот ја бришам Валенсија 1 и т1 дека Гаја,Пјати,Перез и Отаменди не играле,ја пишам Ливерпул..браво за мојата идеа заслужив да паднам ...неможам да поверувам каков глупак сум,па ај што сум глупак па и среќа немам да се помочам и во фудбал и во све

Играчиве од Рад немаат земено плата долго време , и оп денеска 7+ 48 коефициент удри на велико бато ево и плата и камати за задоцнета плата ... Така правеа овие од Охрид порано не земај плата и мести на секое , ама тие местеа а само странците лапаја овие нашиве за лимони и банани играа..

абе да прашам, гледам на некои онлине кладилници има граница за голови 1,25 и 1,75... Па ај некој ако знае да ми објасни како може вакви граници да има...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom