Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Спортлајф....дефинитивно најдобрата кладилница со најдобрите коефициенти и воопшто не се плашат од голема уплата[DOUBLEPOST=1428867214][/DOUBLEPOST]

Од толку екипи Милан го пиша?:pos::pos:..јас те мислам за добар типсер додека ти Милан го играш..па 30 денари не ставам на тие умрените
Со братучед ми е пишано, двајцата по 3 текми, моите влегоа лагано , ова е негов тип последен на тикет.. Милан го немам пишано од ланската сезона...ниту Интер .

Не планирам да почнувам сеуште со онлајн кладилнициве, па сакам да земам препорака од вас овде играчите со стаж, во која од земските кладилници кои се во моја можност, да уплаќам најголеми квоти пред се најбитно ми е. ВилХил, СпортЛајф, Моцарт и ПлејИн.
Вил Хил, Плејин, Моцарт и такви срања батали. Во првиве има да играш 1&Т1, а нема само Т1 :pos:, вториве се минорна кладилница, а во Моцарт маргината е поголема за конечен тип ако тоа го играш најчесто. За голови се добри, ама сепак впечатокот целокупен е лош. Спортлајф се дефинитивно најдобри меѓу нашите кладилници, најретко соборуваат коефициенти, примаат големи уплати и ги има речиси сите игри.

Спортлајф....дефинитивно најдобрата кладилница со најдобрите коефициенти и воопшто не се плашат од голема уплата[DOUBLEPOST=1428867214][/DOUBLEPOST]

Од толку екипи Милан го пиша?:pos::pos:..јас те мислам за добар типсер додека ти Милан го играш..па 30 денари не ставам на тие умрените
ВилХил нели е подобра за играње на голови?[DOUBLEPOST=1428867569][/DOUBLEPOST]
Вил Хил, Плејин, Моцарт и такви срања батали. Во првиве има да играш 1&Т1, а нема само Т1 :pos:, вториве се минорна кладилница, а во Моцарт маргината е поголема за конечен тип ако тоа го играш најчесто. За голови се добри, ама сепак впечатокот целокупен е лош. Спортлајф се дефинитивно најдобри меѓу нашите кладилници, најретко соборуваат коефициенти, примаат големи уплати и ги има речиси сите игри.
Тенкс фор дис, инаку од кај ја знаеш ПлејИн, зошто ја има само во Источниот регион.
P.S. воведоа нови игри пред недела дена како во Моцарт исти скроз.

Последно уредено:
Во Моцарт има еден куп нови игри што лесно се бодат,викендов ги пуштија ако не се лажам и има ок коефиценти како за почеток.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Спортлајф....дефинитивно најдобрата кладилница со најдобрите коефициенти и воопшто не се плашат од голема уплата
Не се плашат сè до онај момент додека не ги здоболи. Ти зборувам од лично искуство, беше тоа пред две години, кога имав серија квалитетна добивка(пишав за ова многу страни наназат)
Иако ги менував уплатните места, сепак го дочекав моментот кога вработениот при една уплата откако ги искуца и му кажав за колкава сума, дрско ми рече „дечко не можи ова за 5000“, а имав три утакмици. Му викам „за колку можи“ ми враќа нервозно „за николку“. После некој ден исто ми се случи на друго уплатно место со различен оператор.

Сега веќе сум искусен со оваа работа и за сега е ОК, али играм за помала добивка и помала уплата. Значи сакам да ти кажам дека дефинитивно се плашат кога се осеќаат победени:) А за тоа дека се најдобри моментално и во овие околности тоа е јасно.

Последно уредено:

Не се плашат жими куров. Во копачка ми намалуваат коефициенти, обавезно една текма од 1.30-1.40 ќе ми намалат на 1.15-1.20, ама барем ми поминува тикетот. Во Спортлајф не ми ни поминува тикетот, баш пред некој ден да играм сингл хендикеп на поголема уплата, ми вика не може мора со уште една, се туфкав се туфкав која, најдов еден тенис изгледен (кој патем излезе) ама не ми дадоа да уплатам, вели касиерот е јбг не бива никако таа утакмица. Ја од Копачка таман сум си задоволен, и да ми намалат за 1.10 - 1.20 не ми прави голема разлика, кога сум направил тикет и спремен сум да уплатам пари барем нека ми дозволат.

@Vecchia Signora Мене во една кладилница ми ги бележеа уплатите операторите и го известуваа газдата и тоа за смешна банална работа. Се отвора кладилницата, ми влагаат неколку ситнеш тикети последователно(секој ден одам по пари) и ставам утакмица сингл после тоа со квота 8 и нешо и влага(не беше страшна уплатата 1 и 500) и одтогаш некое време ги приметував дека ми ги регистрираа уплатите.

Менувај почесто кладилници и уплатни места или играј во Бетсити, русите примаат и посолени уплати.
99% од тие што играат спортска се минус и затоа на тие што ќе им тргне некое време брзо ги забележуваат.

@0C0FFEEBABE Копачка обавезно намалуваат и тоа на смешни уплати. Во спортлајф немам ставано сингли на посолени уплати.

@Vecchia Signora Мене во една кладилница ми ги бележеа уплатите операторите и го известуваа газдата и тоа за смешна банална работа. Се отвора кладилницата, ми влагаат неколку ситнеш тикети последователно(секој ден одам по пари) и ставам утакмица сингл после тоа со квота 8 и нешо и влага(не беше страшна уплатата 1 и 500) и одтогаш некое време ги приметував дека ми ги регистрираа уплатите.

Менувај почесто кладилници и уплатни места или играј во Бетсити, русите примаат и посолени уплати.
99% од тие што играат спортска се минус и затоа на тие што ќе им тргне некое време брзо ги забележуваат.

@0C0FFEEBABE Копачка обавезно намалуваат и тоа на смешни уплати. Во спортлајф немам ставано сингли на посолени уплати.
Копачка ми има намалено квота на посолена уплата пониско дури до температурата во Сибир :tapp:

:pos:па едно време, да ти кажам право имав осеќај дека камерите што им се внатре ме ловат само мене :D
Да, сега ги менувам и за добивка не ги подигам само јас.

Последно уредено:
Копачка ми има намалено квота на посолена уплата пониско дури до температурата во Сибир :tapp:

:pos:па едно време, да ти кажам право имав осеќај дека камерите што им се в натре ме ловат само мене :D
Да, сега ги менувам и за добивка не ги подигам само јас.
Копачка се хит, ставам 500 денари на ракомет хендикеп некоја бош лига и ми смалуваат од 1.9 на 1.7 а на нет иста квотата, нема пад.

Паметно ти е ова, може да се применува ако некад затреба.

Ја обично ставам големи суми на јаки натпреварувања(пример Л.Ш.) и нема проблем затоа што тогаш паќаат солени уплати и се праи некој баланс, се штитат газдите на нет ако има големи уплати сингл на одредена утакмица.
Проблем е за поегзотични лиги, тука паѓаат квотите како луди, блокираат, не даваат да се игра сингл.

Ако сакаш да уплатиш огромна сума треба Бате Ване стил, пали колата и од град во град :D

Копачка се хит, ставам 500 денари на ракомет хендикеп некоја бош лига и ми смалуваат од 1.9 на 1.7 а на нет иста квотата, нема пад.

Паметно ти е ова, може да се применува ако некад затреба.

Ја обично ставам големи суми на јаки натпреварувања(пример Л.Ш.) и нема проблем затоа што тогаш паќаат солени уплати и се праи некој баланс, се штитат газдите на нет ако има големи уплати сингл на одредена утакмица.
Проблем е за поегзотични лиги, тука паѓаат квотите како луди, блокираат, не даваат да се игра сингл.

Ако сакаш да уплатиш огромна сума треба Бате Ване стил, пали колата и од град во град :D
Абе, во Копачка ми имаат намалено одбојка од 4.5 на 3.2 квота, чекав на авторизација 7-8 минути и за на крај откако одобрија, ми вика дека може пола од уплатата што планирав да ја ставам:facepalm: Ги врзав тоа патиките и да ме нема.

Од град во град викаш, а? :D Немам потреба сега за сега од меѓуградски линии, задоволен сум со помалку.

Некој да ми каже како по ѓаволите ПСЖ израмнија против Веспрем? Прв пат у животот ми се дешава ова кога играм ракомет, најискрено ви кажувам. Иначе 1х ги имав играно.

Абе, во Копачка ми имаат намалено одбојка од 4.5 на 3.2 квота, чекав на авторизација 7-8 минути и за на крај откако одобрија, ми вика дека може пола од уплатата што планирав да ја ставам:facepalm: Ги врзав тоа патиките и да ме нема.

Од град во град викаш, а? :D Немам потреба сега за сега од меѓуградски линии, задоволен сум со помалку.
Dep Quito-LDU Loja минатава година ноември или декември беше не се сеќавам добро, одам да ја играм во спорт лајф сингл ГГ прво полувреме на 2000денари, во билтен коеф 5.15 коеф, ми вика чекај имаме проблем, демек му ги трга коефициентите (на 10минути пред почеток), за 2 минути пред да почне кога веќе немам избор каде да трчам на друго место, ми даде да ја играм со 3.6коефициент. Уште 12 и 13 минута беше гол-гол, 3:2 мислам заврши. Среќа пред да влезам на интернет ја одиграв со последните 14 евра гг прво, а ваму ми ја стави на тие 2000ки и наместо да фатам нешто повеќе од 10к без данок, јас морав да се задоволам со 6 и нешто. Истото ми го сторија и во Копачка, пролетта со Bielefeld-Energy Cotbus кога на народски тикет ми ја одиграа со 3.2 коеф за 2ка, а на сингл на 1000ка ми ја ставија со 2.75, за 2минути разлика. Е баш поради еден куп вакви мизерни постапки ги баталив нашиве, на интернет освен (унибет каде пола саат треба да се пазариш за сумата што ја ставаш) другите во глобала се коректни (bet365, betmarathon, pinnacle).

Дефинитивно Моцарт имаат најмали квоти у глобала ама зависи што играш,ако играш на пример на нефаворитот поголем е или комбинираните типови се поголеми,на голови се срање.За посолена уплата немало проблем,сум уплаќал до 10.000ден.

@Ставрогин @Stefan-kobe
Haider Mauer vs Gulbis за 2ка нудат 1.64, што мислите, вреди ли за овој коеф да се игра на 2ка или да не се силам?
Carreno Busta-Stakhovsky оваа сакам да ја играм 21.5 + 1.85 коеф вреди или?

@Ставрогин @Stefan-kobe
Haider Mauer vs Gulbis за 2ка нудат 1.64, што мислите, вреди ли за овој коеф да се игра на 2ка или да не се силам?
Carreno Busta-Stakhovsky оваа сакам да ја играм 21.5 + 1.85 коеф вреди или?
Гулбис ако не се лажам има само една победа годинава, а инаку за коефициентот вреди. Сепак ако сакаш на јака уплата не си ги фрлај џабе парите и не си ги кини нервите. Тоа плус минус врска немам, релативна работа е...

Јас не гледам како Пфиценмаер може да изгуби од Дате Крум на земја. 1.40 против 44 годишна тенисерка која на земја е УЖАСНА, па ја мислам дека е локум ова. Гофан исто треба да добие против Гомбос кој прв пат игра на Мастерс турнир во кариерата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom