Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не иди да се вадиш!до колку ќе работи моцарт?
Ајде бе Еспањол,ајде Билбао..ајде уште еден гол да ви ебам закржлавените..1-0 се здрве така остана утакмицата без желба да нападнат инвалидите Билбао како да се задоволни со поразот племето нивно терористичко...еднаш се решив од Шпанците да играм 2+ и еве што се случува,а знаев дека екипите се тврди племето нивно

ма за чудо сум добитен па затоа прашувам дали ќе работат со нормално време да земам исплатаНе иди да се вадиш!

Како и прошлиот виденд се си испадна како што требама за чудо сум добитен па затоа прашувам дали ќе работат со нормално време да земам исплата

Брат на две минути од мене има, да одам да ги прашам ?Дозна некој до колку работи Моцарт?
Исто 2 минути и од кај мене ама ме мрзи да искачам,а тие пичките што ги имам на ФБ не се пуштениБрат на две минути од мене има, да одам да ги прашам ?
![]()

Уште да работеа денес кладиОниците и да можев бар 200-300 денари да и стаам, ќе паднеше една дневницаПСЖ ракометот Х на 9 квота. Ептен изедначена утакмица ќе биде, не верувам некој да напраи разлика. Сосема изгледен Х по мене.

Не планирам да почнувам сеуште со онлајн кладилнициве, па сакам да земам препорака од вас овде играчите со стаж, во која од земските кладилници кои се во моја можност да уплаќам најголеми квоти пред се најбитно ми е. ВилХил, СпортЛајф, Моцарт и ПлејИн.
Кајгана магијо, Милан да тепа курац...

..јас те мислам за добар типсер додека ти Милан го играш..па 30 денари не ставам на тие умрените