Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе Еспањол,ајде Билбао..ајде уште еден гол да ви ебам закржлавените..1-0 се здрве така остана утакмицата без желба да нападнат инвалидите Билбао како да се задоволни со поразот племето нивно терористичко...еднаш се решив од Шпанците да играм 2+ и еве што се случува,а знаев дека екипите се тврди племето нивно

Што ти реков вчера? :pistoldz:

3.94 коеф на хендикеп кец за Јунајтед поклонче за денес ;)
Туку ја чекам Odd-Stabaek 2+ цела на друг тикет колку да поткрени на добивка и изгледа ќе ме поткрене!

R.Sociedad 1 za dobivka,i dali Vill Hill vrsat isplata kako sportlife i zlatna kopacka,imam uplateno u gorce i dali bi mozel da se podigne dobivkata u drug objekt?

Брат на две минути од мене има, да одам да ги прашам ?

:icon_mrgr:
Исто 2 минути и од кај мене ама ме мрзи да искачам,а тие пичките што ги имам на ФБ не се пуштени :mad:

Ајде кај Тренчин уште 1 гол за 7-8-10 илјади ден. :vozbud:

Последно уредено:
ПСЖ ракометот Х на 9 квота. Ептен изедначена утакмица ќе биде, не верувам некој да напраи разлика. Сосема изгледен Х по мене.
Уште да работеа денес кладиОниците и да можев бар 200-300 денари да и стаам, ќе паднеше една дневница :(

Не планирам да почнувам сеуште со онлајн кладилнициве, па сакам да земам препорака од вас овде играчите со стаж, во која од земските кладилници кои се во моја можност, да уплаќам најголеми квоти пред се најбитно ми е. ВилХил, СпортЛајф, Моцарт и ПлејИн.

Не планирам да почнувам сеуште со онлајн кладилнициве, па сакам да земам препорака од вас овде играчите со стаж, во која од земските кладилници кои се во моја можност да уплаќам најголеми квоти пред се најбитно ми е. ВилХил, СпортЛајф, Моцарт и ПлејИн.

Спортлајф....дефинитивно најдобрата кладилница со најдобрите коефициенти и воопшто не се плашат од голема уплата[DOUBLEPOST=1428867214][/DOUBLEPOST]
Кајгана магијо, Милан да тепа курац...

Од толку екипи Милан го пиша?:pos::pos:..јас те мислам за добар типсер додека ти Милан го играш..па 30 денари не ставам на тие умрените

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom