Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
mwRGttv.png

dJflosn.png

Ај ако не го мрзи некој нека прерачуна во колку саат е ова кај нас, мене стварно ме мрзи xD

EDIT: Понеделник вечер у 01:00 (вторник сабајле)

Си ја пуштаат штом тропне 14-ти кај нив. Единбург е градот домаќин на ГТА, и поради тоа ја пуштаат тачно у дванајсе.
Очекувано беше физичката верзија да може да се игра у 00.00, но не се знаеше за дигиталната, која ја потврдија со ова.

Сите ја фалат како идела на ПЦ, може играва ќе биде еден вид на МП3 оптимизација, а не ГТА 4.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ќе може ли да се игра на еден од овиа двата ПЦ?

Attachments

• uploadfromtaptalk1428740565588.png
    uploadfromtaptalk1428740565588.png
    185,4 KB · Прегледи: 78
  • uploadfromtaptalk1428740580491.png
    uploadfromtaptalk1428740580491.png
    183,1 KB · Прегледи: 76
Дечки, два fun facts за да се оладиме и да ни помине побрзо времето до Понеделник. :D

1. Voice актерот на Franklin од GTA 5 (Shawn Fonteno) се братучеди у вистински живот со voice актерот на CJ од San Andreas (Young Maylay).
GROeUC8.jpg

2. Voice актерот на еден од подобрите негативци од денешниве наслови, Vaas Montenegro (Far Cry 3), Michael Mando, е уствари еден од двајцата негативци (ќелавите браќа) во Breaking Bad, ако ви текнува.
B9bFBHXCMAAu4Us.jpg

Каква треба да е графичката?

ako e nVidia, barem GTX 650, ako e AMD, barem HD 7770.
e pazi sea, imas na primer nVidia GT 730, i taa e poslaba od GTX 650 bidejki se gleda po vtorata brojka. ima malku poveke filozofija megjutoa toa e toa otprilika. U prodavnica koga ke ides da kupuvas kompjuter, baraj grafickata da bide BAR 128 bitna GDDR5.

Дечки, два fun facts за да се оладиме и да ни помине побрзо времето до Понеделник. :D

2. Voice актерот на еден од подобрите негативци од денешниве наслови, Vaas Montenegro (Far Cry 3), Michael Mando, е уствари еден од двајцата негативци (ќелавите браќа) во Breaking Bad, ако ви текнува.
B9bFBHXCMAAu4Us.jpg

И шо има врска ова со GTA ? :D

This game will unlock in approximately 2 days and 11 hours .... Ајде нека збрзне малце времево. :D

Каква треба да е графичката?
Зависи каков преформанс сакаш.
Графичката да подржува DX10. Minimum: 9800GT. Тоа ако си на буџет.
Мојта е GTX 660 шо е recommended за 1080p/60fps, а за 4k GTX 760.
Тие се границите.

Значи гледај GTX да е. Другото е пролив, ко шо рече Indigo

Ебати малерот, баш играта ќе се отклуче кога ќе треба да учам за испити.
УПМ више!

Зависи каков преформанс сакаш.
Графичката да подржува DX10. Minimum: 9800GT. Тоа ако си на буџет.
Мојта е GTX 660 шо е recommended за 1080p/60fps, а за 4k GTX 760.
Тие се границите.

Значи гледај GTX да е. Другото е пролив, ко шо рече Indigo

Ебати малерот, баш играта ќе се отклуче кога ќе треба да учам за испити.
УПМ више!
Добра е 760 ката за slide-show да гледаш на 4 к ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom