МАМИЧЕТО ВО ПИЧКА ДА ИМ ГО ЕБАМ НА СИТЕ ПЕДЕРИ ШТО КИДНАА ОД САЛА НА УШТЕ НЕ ЗАВРШЕНА УТАКМИЦА ! ! ! Сe виде на крајот колку од луѓето во сала идат за Вардар, а колку за да се сликаат.Се по список да ви изнаебам манекенско !
Леле крф да им ебам на тие. Крф, жими сфе ти кажувам, не знаеш јас колку се напнавм можам да претпоставам вас како ви било. Останав уште 10тина минути, после празнење на сала (седев на 9ти блок и ми беше јако да ве слушам кога заврши утакмицата). И да изгубите...
Ама тие што си отидоа, тие треба да добијат забрана за на утакмица. Еден па позади мене ми вика, дечко, дај седни ние да глеаме (а јас у прв ред бев и кога ќе станам на ограда, стварно не гледаат позади али ме боли кур, искрено) и му викам, ако сакаш да седиш иди у театар не ми ометај и после ми вика „абе да, у право си“....
Ејјјј на 10 минути до крај почнаа да си одат ццц
Оние па во ложа доле, имаше една гуска и еден кретен што кога и да погледнев си куцаа на телефоните, крф им ебам и ниф гнасна или селфиња си правеа....
Селфињата ги оправдувам ако отидеш на Енфилд, Бернабе, Трафорд, Камп Ноу или некој друг стадион (сала, сфеедно) каде што се оди еднаш во животот. А вака, секој втор викенд можеш да го гледаш тимот и СЕКОЈ пат да ставаш селфи со некој утепан хаштаг.
Пу да ти ебам....оди за тимот, кој и да е, не за да ставиш слика и да покажеш дека си еден/а од ретките што нашле карта. Или па ако се самосликне, добива на вредност, доказ дека билжа на утакмица.
Ради такви, рандом ликови ко мене ќе бидат плукани кога одат на утакмица, крф ви ебам.
За утакмицата, не знам што да кажам, не сум компетентен освен тоа дека Талант го надмудри Раул. Дујшебаев како да сакаше да го импресионира татко му и да изгоре во желбата, прегоре...
Можеби не е мое да каѓувам ама мислам дека за првата утакмица заслужено треба да им се честита на Киелце и да се надеваме/те и со право да очекуваме/те подобра возвратна утакмица.